Annonce
Kultur

Tarteletfestival udsolgt på godt 24 timer

Der var i den grad rift om billetterne til næste års tarteletfestival i Hjerm. Privatfoto
Det er første gang, salget er gået så stærkt, lyder det fra folkene bag Hjerm Tartelet Festival, som afholdes i marts næste år.
Annonce

Hjerm: Det gik stærkt, da billetterne til næste års tarteletfestival i Hjerm - som finder sted 6. marts - mandag klokken 12 blev sat til salg. Rigtig stærkt.

Otte timer senere var der solgt intet mindre end 540 ud af de i alt 640 billetter, lyder det fra Tage Møller, som er en af arrangørerne bag festivalen.

- Vores mand, der tager sig af salg af billetter - Johan Daasbjerg - skal have noget kredit, for han har haft travlt, siger Tage Møller og fortsætter:

- Det er første gang, det er gået så stærkt. Sidste år var vi lige over jul, før vi havde udsolgt, og dengang syntes vi jo, at det var hurtigt.

I år skulle arrangørerne ikke længere end tirsdag eftermiddag, før de kunne melde udsolgt til forårets festival, hvor der vil være mellem 3000 og 3500 tarteletter til rådighed.

Musik til tarteletten

Det er ikke "blot" tarteletter, som serveres, når der er tarteletfestival i Hjerm.

Under spisningen vil der også være underholdning af Lune Carlsen, som har Martin Jønsson, der blandt andre har spillet med Johnny Madsen, Anders Blichfeldt og Peter Belli, med sig.

På plakaten er derudover:

Sound D'Sign med hits fra 60'erne og op til i dag.

Rock'n Roll Rockets - en trio, der leverer Rock'n Roll.

Lune Carlsen, der dykker ned i Kim Larsens kæmpemæssige skattekiste og hiver hits op.

Kilde: Hjerm Tartelet Festival

Annonce

Vi bliver her

Man kan jo så spørge, om det måske er på tide at rykke i større lokaler for tarteletfestivalen, som bliver afholdt i Hjerm Hallen.

Det er det ikke.

- Det her er noget, der hører til i Hjerm, og det er jo heller ikke sikkert, at den succes, vi har med festivalen, ville fortsætte, hvis vi kom i en eller anden stor sal, siger Tage Møller, der skyder på, at cirka halvdelen af festivaldeltagerne kommer udefra.

Og tarteletter er bare populære.

Det viser tallene fra Hjerm, hvor 250 gæster mødte op til den første tarteletfestival, året efter kom 400 og i år 600. Et tal, man altså kommer op på igen i 2020.

- Det er bare gået opad, lyder det fra Tage Møller, som anslår, at mellem 60 og 70 personer er involveret i at få festivalen afholdt.

Der var i den grad rift om billetterne til næste års tarteletfestival i Hjerm. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce