Annonce
Kultur

Talenterne holder åbent hus

Dansk Talentakademi holder nu åbent hus. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Der er åbent hus på Dansk Talentakademi Campus i Holstebro 2. februar.
Annonce

Holstebro: Der bliver rig mulighed for at kigge forfatterspirerne over skuldrene, se danserne i aktion, gå på opdagelse hos Kunst og Designlinjen og se Musical- og Teaterlinjen optræde. Alt sammen får man nemlig mulighed for at opleve på Dansk Talentakademi, der søndag den 2. februar holder åbent hus.

I løbet af arrangementet kan man møde leder Søren Taaning, tidligere elev Daniel, ansatte og flere af vores nuværende elever, som viser rundt i Campus og fortæller om, hvordan det er at være elev hos Dansk Talentakademi. Sidste år kom en pige helt fra Tønder for at se, om akademiets danselinje var noget for hende.

- Det er altid en fornøjelse at møde nysgerrige unge med ild i øjnene. Når de kommer på besøg fra hele landet, er det fordi, det vi tilbyder er ret unikt også på nationalt plan, siger Søren Taaning, leder af Dansk Talentakademi, og tilføjer:

- Hos os kan alle udforske og udvikle deres kunstneriske udtryk og potentiale i et trygt og fagligt miljø på højt niveau med et stærkt netværk af ligesindede på tværs af kunstarterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Struer kommer glidende ind i 2021

TTH Holstebro For abonnenter

Hele trænerstaben var med til den første triumf for 12 år siden, nu jagter de den tredje: - Det står som et af de største øjeblikke i min karriere

Annonce