Annonce
Håndbold

Talentchefen bliver første offer for omkostningsstop

- Coronasituationen har vanskelliggjort, at vi kunne sætte os ned og forhandle om en ny kontrakt, og det har jeg fuld respekt for, selvom det selvfølgelig er ærgerligt, siger Anders Thomsen. Foto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro og Anders Thomsen skilles efter to års samarbejde. Klubben vil finde en intern løsning på talentchefens opgaver, mens Thomsen nu skal ud og finde et andet job, der kan suppleres med jobbet som cheftræner i Lemvig-Thyborøn Håndbold.
Annonce

Holstebro: Efter to år som talentchef i TTH Holstebro stopper Anders Thomsen til sommer i jobbet.

Da direktør John Mikkelsen for halvanden uge siden trak i håndbremsen og indførte et omkostningsstop i TTH Holstebro, var Anders Thomsen en af de medarbejdere med kontraktudløb, der kom i klemme. Og derfor lå det også lidt i kortene, at cheftræneren for Lemvig-Thyborøn Håndbold ikke længere skulle fortsætte i sin bi-beskæftigelse hos konkurrenterne i Holstebro.

- Som situationen er nu, må vi sige farvel til Anders, og så begynder vi nu arbejdet med at kigge på de kapaciteter, vi har til rådighed i klubben, i forhold til at løse de opgaver, han indtil nu har udført, forklarer direktør John Mikkelsen.

Annonce

Erkender situationen

For Anders Thomsen er det lidt en speciel situation. Han har været glad for jobbet og ville gerne have fortsat, men har også forståelse for, at den økonomiske situation har kvalt alt snak om kontraktforlængelser.

- Coronasituationen har vanskeliggjort, at vi kunne sætte os ned og forhandle om en ny kontrakt, og det har jeg fuld respekt for, selvom det selvfølgelig er ærgerligt, siger Anders Thomsen.

Hans kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold løber frem til sommeren 2021, så derfor skal han nu på jagt efter et andet job, han kan supplere med, sådan som han hidtil har gjort i TTH.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Lemvig ikke betaler de højeste lønninger i ligaen, og det gælder da også på trænersiden, så nu må jeg se, hvad jeg kan finde, som kan passe sammen med mit trænerarbejde, forklarer Anders Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Skal minkavl forbydes i Danmark?

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Struer

Harmonikasammenstød spærrede vej

Annonce