Annonce
Læserbrev

Tak. Hvor må du være stolt, centerchef Tina Holmgaard

Annonce

Debat: Min mand blev diagnosticeret med alzheimer i november 2018. Han havde dog tidligere i forløbet vist symptomer på sygdommen. Vi var begge ulykkelige over at han havde fået sygdommen og var klar over, at vi måtte søge hjælp.

Regionshospitalet Holstebro satte os i forbindelse med en demenskonsulent, som var tilknyttet demensafsnittet Svalegangen i Voldgade i Struer. Demenskonsulenten fulgte os tæt de næste måneder, blandt andet ved hyppige besøg i vort hjem.

Men i november 2019 var min mand blevet så dårlig, at en løsning måtte findes. Jeg kontaktede primo december 2019 centerchef Tina Holmgaard, Sundhed og Omsorg i Østergade i Struer, som tog venligt imod mig og gav sig tid til at lytte til mig. Det lykkedes at sikre en bolig til min mand på demensafsnittet Svalegangen i Voldgade i Struer. På dette tidspunkt var både min mand og jeg udkørte og i stor mangel på søvn og hvile.

Min mand og jeg ankom en kold december dag til Svalegangen - men blev straks mødt af "varme hænder" og smilende og positive ansigter. Kaffe og kage blev serveret og lidt senere blev frokost sat frem til os begge, medens vi tog min mands lejlighed i øjesyn. Plejepersonalet præsenterede sig selv og orienterede os om Svalegangen - i en stille og rolig atmosfære.Vi følte os begge meget vel taget imod.

Min mand døde den 12. maj i år på demensafsnittet. Et hårdt forløb for min mand. Men når jeg ser tilbage på de sidste små seks måneder er jeg meget, meget taknemmelig. Taknemmelig, Tina Holmgaard - fordi vi var så heldige, at min mand kunne bo på Svalegangen, hvor personalet er veluddannede, kærlige og forstående og altid, altid parate til at lytte og støtte.

Så Tina Holmgaard, din funktionsleder, dine demenskonsuler, dine plejere på Svalegangen kan du være stolte af. De gør en stor, stor indsats for beboer og pårørende.

Arkivfoto: Peter Leth-Larsen/Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Akademichef roser topscorer Tønnesen

Annonce