Annonce
Lemvig

Tak for de små entrepriser - de har givet lokal arbejde

Sådan kommer nybyggeriet til at se ud. Model: Vilsbøll & Poulsen
Allerede inden nytår går arbejdet i gang med tredje og sidste del af ombygningen af den gamle handelsskole
Annonce

Lemvig: - Nu vil jeg tage en anden hat på, nemlig som håndværker og ikke som byrådsmedlem. Og så vil jeg viderebringe en ros til byrådet fra mine kollegaer, fordi kommunen har delt arbejdet med den sidste del af handelsskolen op i små entrepriser. Det gør, at de lokale har kunnet byde på det, og mange har fået arbejdet. Det beholder mange af pengene hjemme i lokalsamfundet. Store entrepriser gør, at arbejdet går til større virksomheder uden for kommunen.

Sådan sagde Venstre-manden Søren V. Jensen, da byrådet gav grønt lys for, at nu kan byggeriet af den sidste del af den gamle handelsskole gå i gang. Der er revet ned, og licitations-resultatet har betydet, at man kan gå i gang for de 12 millioner kroner, der er afsat.

- Der skulle kun få justeringer af resultatet til, så vi kunne sige god for at gå videre og give arbejdet til de lavest bydende, sagde udvalgsformand Steffen Damsgaard (V).

Det betyder, man nu snart kan sætte punktum for den store ombygning, efter kommunen overtog handelsskolen ved fusionen mellem gymnasiet og handelsskolen. Dette er tredje og sidste etape, der nu gang gå i gang, efter man har revet en del af skolen ned for at give plads til nybyggeri og renovering af det tilbageblevne.

Der forventes byggestart allerede inden nytår

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce