Annonce
Erhverv

Tøjeksperten-kædens økonomiske problemer rammer ikke Struer-forretning

Lars Pedersen ejer Herreværk i Struer, der er med i Tøjeksperten-kæden. Uanset hvad der sker med denne kæde, så får det ikke nævneværdige konsekvenser for Struer-forretningen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Herreværk på Østergade i Struer er en del af Tøjeksperten, der kæmper med store økonomiske udfordringer som følge af corona-krisen
Annonce

STRUER: Kapitalkæden PWT Group har eksisteret siden 2007 og ejer blandt andet Tøjeksperten-kæden i Danmark. Kæden driver knap 200 butikker i Skandinavien og Kina. Siden midten af april måned har kapitalkæden været i betalingsstandsning, og der er arbejdet på en rekonstruktionsplan i bestræbelserne på at undgå en konkurs.

Herreværk i Struer er en del af Tøjeksperten-kæden.

- Jeg valgte at blive frivilligt medlem - altså franchisetager - da jeg flyttede forretningen tilbage til Østergade for nogle år siden. Uanset hvad der sker med kapitalkæden, så får det dog ikke nævneværdig betydning for Herreværk, forsikrer indehaveren Lars Pedersen.

- Kædesamarbejdet har givet vores kunder og min forretning nogle fordele. Det er blandt andet den landsdækkende bytteservice, indkøbsaftaler med en række leverandører samt større markedsføringskampagner samt IT-løsninger, oplyser Lars Pedersen, der understreger, at en eventuel konkurs hos kapitalkæden ikke vil have økonomiske konsekvenser for hans forretning.

- Vi handler i forvejen også direkte med mange af vores leverandører, så der vil være masser af varer på hylderne fremover - uanset om Tøjeksperten-kæden overlever eller ej, fastslår Lars Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce