Annonce
Sport

Syvende sejr i træk sendte LGF i serie 2

Det var en flok glade LGF-spillere, der efter sejren på Østerild Stadion kunne fejre oprykningen til serie 2. Foto: Allan Damgaard
Lemvig GF sikrede sig oprykning til serie 2 med en 2-0 over Frøstrup/Hannæs på Østerild Stadion. Rasmus Mikkelsen og Anders Døj stod for målene.
Annonce

Lemvig: Lemvig GF rykkede 2. pinsedag op i serie 2 med en 2-0-sejr ude over Frøstrup/Hannæs.

LGF vidste på forhånd, at det var tilstrækkeligt med ét point for at sikre sig avancement, og længe lignede det også et uafgjort resultat på Østerild Stadion. LGF havde bolden det meste af tiden, men det var svært for de blå-trøjede gæster at trænge igennem hjemmeholdets kompakte forsvar.

Det blev dog til en række LGF-chancer undervejs, men der manglede træfsikkerhed i de afgørende øjeblikke.

Det gjorde der til gengæld ikke et kvarter før tid, hvor LGF-angriber Rasmus Mikkelsen fik vristet sig fri og med et hårdt skud sendte bolden forbi hjemmeholdets keeper.

Det blev 0-2 i slutminutterne, og det var en sand perle af Anders Døj, der efter et hjørnespark fra Jeppe Munksgaard i venstre side modtog bolden i hjørnet af feltet. Anders Døj tog et enkelt træk og sendte bolden op i det fjerneste målhjørne.

Scoringen var en passende salut til LGF's helt igennem fremrangende sæson, hvor de indtil videre 12 kampe har givet 10 sejre og 2 gange uafgjort. Sejren over Frøstrup/Hannæs - der tabte for første gang på hjemmebane i denne sæson - var den syvende i træk til Lemvig, og i de syv kampe har LGF blot lukket ét mål ind. Det er en solid defensiv styret af den centrale figur Thomas Søndergaard.

LGF-træner Keld Østergaards tropper skal nu forsøge at gå ubesejret igennem sæsonen - de mangler to kampe mod henholdsvis Thisted og Midtthy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce