Annonce
Struer

Syng sommeren ind med Musikkens Venner

Musikkens Venner holder fællessang i ægte corona-stil på Tambohus Naturhavn. De håber på godt vejr, for hvis det regner, er de nødt til at aflyse. Foto: Tambohus Kro og Badehotel
Annonce

Thyholm: Selvom der stadig er corona-forbehold alle steder, hvor vi er flere end blot den nærmeste familie samlet, så er Danmark stille og roligt ved at åbne op igen. Det er ikke mange uger siden, at Høloftet på Thyholm havde sit første indendørs arrangement igen siden midten af marts, og også inde i Struer er der arrangementer, hvor man kan komme og opleve sommeren.

Nu er tiden kommet til Musikkens Venner på Thyholm, der 23. juli klokken 19 inviterer til fællessang ved den nye Tambohus Naturhavn.

- Vi er blevet inspireret af de programmer, Phillip Faber har lavet til DR (fællessang hver for sig, red.) og kunne se, at det var noget folk godt kunne lide.

- Hele den bølge af fællessang, han har startet, er noget, vi gerne vil bygge videre på, og vi tænkte, at det perfekte sted at gøre det ville være ved den nye naturhavn. På den måde kan vi også være flere i forhold til corona-reglementet, siger Nina Rimmer, der er med i bestyrelsen bag Musikkens Venner.

"Sange ved fjorden", som arrangementet hedder, er gratis og alle er velkomne, man skal bare medbringe noget at sidde på. Tambohus Kro og Badehotel vil komme med kaffe og kage, som det vil være muligt at købe, og Hvidbjerg Bank har sponsoreret sanghæfterne.

Sangene er i øvrigt et miks af alt muligt. Nogle er udvalgt af bestyrelsen, andre er lokale kommet med.

- Det er alt lige fra Højskolesangbogen til salmer og Kim Larsen. Det er vidt og bredt, siger Nina Rimmer.

Sangene vil blive akkompagneret af Rikke Feraru, der normalt er organist i Hvidbjerg Kirke, på keyboard. Musikkens Venner har tidligere arrangeret fællessang - sidste år på Kim Larsens 1 års dødsdag samlede de 120 mennesker, der sammen sang Kim Larsen-sange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Holstebro

Plastic-affald blev selvantændt

Annonce