Annonce
Holstebro

Naboer er trætte af svineri: Rasteplads bliver nedlagt

Det er denne rasteplads ud for Smedegårdsvej 5, som der ikke længere er behov for, efter motorvejen åbnede. Men nogle gange bruges den til uheldig langtidsparkering, så kommunen nu vil lukke den. Ill.: Holstebro Kommune
Der er ikke længere behov for rastepladsen ved Smedgårdsvej, som kommunen derfor har besluttet at nedlægge.

Tvis: Der er ikke længere behov for en rasteplads på Smedegårdsvej til fortrinsvis lastbiler. Det mener kommunen, og nu har teknisk udvalg besluttet at nedlægge rastepladsen.

- Der er kommet nye og bedre rastepladser ved tilkørslerne til motorvejen, så den er ikke længere nødvendig, siger Klaus Flæng (S), der er formand for teknisk udvalg.

Men der er også et andet problem. Den eksisterende rasteplads bliver nogle gange brugt til langtidsparkering - måske af udenlandske chauffører, som venter på den næste transport.

- Det har de nærmeste beboere været trætte af, da der ikke er toiletter ved rastepladsen, og der er blevet svinet lidt rigeligt, siger Klaus Flæng.

Rastepladsen ligger lige ved siden af en landbrugsejendom.

- Nu går vi i dialog med naboen for at høre, om de måske er interesseret i at købe arealet, hvor rastepladsen ligger. Så kan det måske blive til mark, siger Klaus Flæng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce