Annonce
Navne

Svensk brillekæde satser på 22-årig fra Holstebro

Cæcilia Langborg-Hansen fik mange lykønskninger, da Smarteyes åbnede butikker i København. Her fra Spinderiet i Valby ved åbningen af butik nummer to. PR foto
For to år siden var Cæcilia Langborg-Hansen butikselev i Herning og boede hjemme i Holstebro. Nu er hun chef for to nye butikker i København med ansvar for brillefirmaets succes i hovedstaden.

Holstebro: Brillekæden Smarteyes valgte 22-årige Cæcilia Langborg-Hansen fra Holstebro til at stå i spidsen, da koncernen for første gang åbnede butikker i København. Den 2. september dukkede en ny butik op på Amagerbrogade, og 14 dage senere endnu en i Spinderiet i Valby. I spidsen for åbningerne stod butikschef Cæcilia Langborg-Hansen, som er opvokset i Holstebro.

Før Smarteyes rykkede ind i København, havde kæden ti butikker i Danmark.

Den tidligere HHX-student og butiksassistent-elev fra Holstebro udtalte til Dagbladet for halvandet år siden: "Om tre år ser jeg mig selv som butikschef".

Men så længe skulle der ikke gå. For efter en periode som souschef i brillekædens butik i Aarhus, fik Cæcilia Langborg-Hansen et tilbud, hun ikke kunne sige nej til i hovedstaden. Hun opsagde sin lejlighed i Aarhus og flyttede til Nørrebro.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.

Annonce