Annonce
Navne

Svensk brillekæde satser på 22-årig fra Holstebro

Cæcilia Langborg-Hansen fik mange lykønskninger, da Smarteyes åbnede butikker i København. Her fra Spinderiet i Valby ved åbningen af butik nummer to. PR foto
For to år siden var Cæcilia Langborg-Hansen butikselev i Herning og boede hjemme i Holstebro. Nu er hun chef for to nye butikker i København med ansvar for brillefirmaets succes i hovedstaden.

Holstebro: Brillekæden Smarteyes valgte 22-årige Cæcilia Langborg-Hansen fra Holstebro til at stå i spidsen, da koncernen for første gang åbnede butikker i København. Den 2. september dukkede en ny butik op på Amagerbrogade, og 14 dage senere endnu en i Spinderiet i Valby. I spidsen for åbningerne stod butikschef Cæcilia Langborg-Hansen, som er opvokset i Holstebro.

Før Smarteyes rykkede ind i København, havde kæden ti butikker i Danmark.

Den tidligere HHX-student og butiksassistent-elev fra Holstebro udtalte til Dagbladet for halvandet år siden: "Om tre år ser jeg mig selv som butikschef".

Men så længe skulle der ikke gå. For efter en periode som souschef i brillekædens butik i Aarhus, fik Cæcilia Langborg-Hansen et tilbud, hun ikke kunne sige nej til i hovedstaden. Hun opsagde sin lejlighed i Aarhus og flyttede til Nørrebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De svedte for at bekæmpe kræft

Sport

Fahn blev jysk mester uden kamp

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Kultur

Samarbejder om mytisk udstilling med verdens største museum: - Deres toiletfaciliteter er større end Holstebro Museum

Annonce