Annonce
Navne

Svensk brillekæde satser på 22-årig fra Holstebro

Cæcilia Langborg-Hansen fik mange lykønskninger, da Smarteyes åbnede butikker i København. Her fra Spinderiet i Valby ved åbningen af butik nummer to. PR foto
For to år siden var Cæcilia Langborg-Hansen butikselev i Herning og boede hjemme i Holstebro. Nu er hun chef for to nye butikker i København med ansvar for brillefirmaets succes i hovedstaden.
Annonce

Holstebro: Brillekæden Smarteyes valgte 22-årige Cæcilia Langborg-Hansen fra Holstebro til at stå i spidsen, da koncernen for første gang åbnede butikker i København. Den 2. september dukkede en ny butik op på Amagerbrogade, og 14 dage senere endnu en i Spinderiet i Valby. I spidsen for åbningerne stod butikschef Cæcilia Langborg-Hansen, som er opvokset i Holstebro.

Før Smarteyes rykkede ind i København, havde kæden ti butikker i Danmark.

Den tidligere HHX-student og butiksassistent-elev fra Holstebro udtalte til Dagbladet for halvandet år siden: "Om tre år ser jeg mig selv som butikschef".

Men så længe skulle der ikke gå. For efter en periode som souschef i brillekædens butik i Aarhus, fik Cæcilia Langborg-Hansen et tilbud, hun ikke kunne sige nej til i hovedstaden. Hun opsagde sin lejlighed i Aarhus og flyttede til Nørrebro.

Annonce
Annonce
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce