Annonce
Navne

Svensk brillekæde satser på 22-årig fra Holstebro

Cæcilia Langborg-Hansen fik mange lykønskninger, da Smarteyes åbnede butikker i København. Her fra Spinderiet i Valby ved åbningen af butik nummer to. PR foto
For to år siden var Cæcilia Langborg-Hansen butikselev i Herning og boede hjemme i Holstebro. Nu er hun chef for to nye butikker i København med ansvar for brillefirmaets succes i hovedstaden.

Holstebro: Brillekæden Smarteyes valgte 22-årige Cæcilia Langborg-Hansen fra Holstebro til at stå i spidsen, da koncernen for første gang åbnede butikker i København. Den 2. september dukkede en ny butik op på Amagerbrogade, og 14 dage senere endnu en i Spinderiet i Valby. I spidsen for åbningerne stod butikschef Cæcilia Langborg-Hansen, som er opvokset i Holstebro.

Før Smarteyes rykkede ind i København, havde kæden ti butikker i Danmark.

Den tidligere HHX-student og butiksassistent-elev fra Holstebro udtalte til Dagbladet for halvandet år siden: "Om tre år ser jeg mig selv som butikschef".

Men så længe skulle der ikke gå. For efter en periode som souschef i brillekædens butik i Aarhus, fik Cæcilia Langborg-Hansen et tilbud, hun ikke kunne sige nej til i hovedstaden. Hun opsagde sin lejlighed i Aarhus og flyttede til Nørrebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Erhverv

Ny chef i spidsen for lokal bank

Annonce