Annonce
Erhverv

Susan flytter sin skønhedsklinik hjem til privaten

På en blæsende og regnfuld efterårsdag tog fire kvinder fra Cawalli opstilling ude foran skønhedsklinikkens nye lokaler, der er ved at blive gjort klar til indflytningen. Fra venstre er det Lise Bjerrehus Væggemose, Susan Riis-Sørensen, Janni Lauridsen og Désirée Jakobsen. På billedet mangler Sarah Bak Phillip, der er på barselsorlov. Foto: Ninna Pirchert

Holstebro: Der er kun tale om omkring 300 meter.

På trods af den korte afstand forventer 34-årige Susan Riis-Sørensen, at hendes hverdag snart bliver meget nemmere, og at arbejdslivet og privatlivet kommer til at hænge bedre sammen.

Susan har nemlig besluttet sig for at flytte sin kombinerede frisørsalon og skønhedsklinik fra Struervej 141 til Gartnerivej - til de lokaler, der gennem mange år har huset Meny Kaffe. Bygningen har stået tom, siden Meny Kaffe for et par år siden flyttede ud på Sletten for at få bedre plads.

Fredag den 11. oktober bliver den sidste åbningsdag for Cawalli i de lejede lokaler på Struervej. Efterårsferien skal bruges på at flytte og indrette sig i de 200 kvadratmeter store og nyistandsatte lokaler, og efter planen er Cawalli klar til at åbne og tage imod kunder på den nye adresse tirsdag den 22. oktober.

Annonce

Glæder sig til roen

Siden januar har Susan sammen med sin mand, Ergin Dogan, og parrets tre børn boet på Gartnerivej, hvor der foruden erhvervslokalerne også findes 185 kvadratmeter beboelse.

- Og der er derfor, jeg har valgt at flytte forretningen. For at gøre det meget nemmere med børnene, og så selvfølgelig for at spare husleje, siger Susan, der har lejet sig ind på Struervej og er mor til tre børn:

Victor på ti år, Nynne på otte og Aya på et år.

- Jeg glæder mig til roen. Til at jeg kan gå til og fra arbejdet. Hvis jeg har brug for at holde længe åbent en aften, kan jeg gøre det, og når der er møder i skolen, kan jeg passe arbejdet til, så jeg også kan deltage, siger Susan, der tilføjer:

- Og de to store børn kan jo selv cykle hjem, for jeg er der jo.

Det seneste halve år har Susan og hendes mand, Ergin, der er i voksenlære som tømrer hos Vem Byg, været i gang med at give de gamle Meny Kaffe-lokaler en ordentlig tur med nye gulve og lofter. Og så har der også været god gang i malerrullen.

Sidste flytning

Da avisen besøgte Cawalli på Struervej i sidste uge, var arbejdet med at pakke det hele ned allerede begyndt.

- Alt hyggenips er væk, konstaterede Lise Bjerrehus Væggemose, der er en af de i alt fem kvinder, der arbejder i den kombinerede frisørsalon og skønhedsklinik.

Susan Riis-Sørensen har været selvstændig siden 2011, hvor hun startede sin forretning under et andet navn længere oppe ad Struervej. I 2017 flyttede Cawalli ind på Struervej, og nu er det altså tredje gang, Susan skal indrette sin forretning.

- Og nu bliver det også sidste gang, jeg flytter. Det har jeg lovet mig selv, konstaterer Susan, der i 2006 blev udlært frisør og siden har suppleret med flere uddannelser inden for skønhedsfaget.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De svedte for at bekæmpe kræft

Sport

Fahn blev jysk mester uden kamp

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Kultur

Samarbejder om mytisk udstilling med verdens største museum: - Deres toiletfaciliteter er større end Holstebro Museum

Annonce