Annonce
Erhverv

Susan flytter sin skønhedsklinik hjem til privaten

På en blæsende og regnfuld efterårsdag tog fire kvinder fra Cawalli opstilling ude foran skønhedsklinikkens nye lokaler, der er ved at blive gjort klar til indflytningen. Fra venstre er det Lise Bjerrehus Væggemose, Susan Riis-Sørensen, Janni Lauridsen og Désirée Jakobsen. På billedet mangler Sarah Bak Phillip, der er på barselsorlov. Foto: Ninna Pirchert
Annonce

Holstebro: Der er kun tale om omkring 300 meter.

På trods af den korte afstand forventer 34-årige Susan Riis-Sørensen, at hendes hverdag snart bliver meget nemmere, og at arbejdslivet og privatlivet kommer til at hænge bedre sammen.

Susan har nemlig besluttet sig for at flytte sin kombinerede frisørsalon og skønhedsklinik fra Struervej 141 til Gartnerivej - til de lokaler, der gennem mange år har huset Meny Kaffe. Bygningen har stået tom, siden Meny Kaffe for et par år siden flyttede ud på Sletten for at få bedre plads.

Fredag den 11. oktober bliver den sidste åbningsdag for Cawalli i de lejede lokaler på Struervej. Efterårsferien skal bruges på at flytte og indrette sig i de 200 kvadratmeter store og nyistandsatte lokaler, og efter planen er Cawalli klar til at åbne og tage imod kunder på den nye adresse tirsdag den 22. oktober.

Annonce

Glæder sig til roen

Siden januar har Susan sammen med sin mand, Ergin Dogan, og parrets tre børn boet på Gartnerivej, hvor der foruden erhvervslokalerne også findes 185 kvadratmeter beboelse.

- Og der er derfor, jeg har valgt at flytte forretningen. For at gøre det meget nemmere med børnene, og så selvfølgelig for at spare husleje, siger Susan, der har lejet sig ind på Struervej og er mor til tre børn:

Victor på ti år, Nynne på otte og Aya på et år.

- Jeg glæder mig til roen. Til at jeg kan gå til og fra arbejdet. Hvis jeg har brug for at holde længe åbent en aften, kan jeg gøre det, og når der er møder i skolen, kan jeg passe arbejdet til, så jeg også kan deltage, siger Susan, der tilføjer:

- Og de to store børn kan jo selv cykle hjem, for jeg er der jo.

Det seneste halve år har Susan og hendes mand, Ergin, der er i voksenlære som tømrer hos Vem Byg, været i gang med at give de gamle Meny Kaffe-lokaler en ordentlig tur med nye gulve og lofter. Og så har der også været god gang i malerrullen.

Annonce

Sidste flytning

Da avisen besøgte Cawalli på Struervej i sidste uge, var arbejdet med at pakke det hele ned allerede begyndt.

- Alt hyggenips er væk, konstaterede Lise Bjerrehus Væggemose, der er en af de i alt fem kvinder, der arbejder i den kombinerede frisørsalon og skønhedsklinik.

Susan Riis-Sørensen har været selvstændig siden 2011, hvor hun startede sin forretning under et andet navn længere oppe ad Struervej. I 2017 flyttede Cawalli ind på Struervej, og nu er det altså tredje gang, Susan skal indrette sin forretning.

- Og nu bliver det også sidste gang, jeg flytter. Det har jeg lovet mig selv, konstaterer Susan, der i 2006 blev udlært frisør og siden har suppleret med flere uddannelser inden for skønhedsfaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce