Annonce
Ulfborg/Vemb

Supermarkedskæde vækster

Der har været godt gang i salget i ABC Lavpris i Ulfborg - og i resten af landet - i det forgangne regnskabsår. Arkivfoto: Jan Briks

Ulfborg: Det går godt for supermarkedskæden ABC Lavpris. Kæden, der afsluttede regnskab i efteråret, fortæller nu i en pressemeddelelse, at den har haft overskud efter skat på lige godt 47 millioner kroner i sidste regnskabsår. Den samlede bundlinje er vokset med 13 millioner kroner for alle kædens 14 butikker i Jylland og på Fyn.

- Omsætningen er vækstet en del, og især fra starten af marts og frem har vores kunder puttet en del mere i vognene, fortæller Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris-kæden, i pressemeddelelsen.

Dén fremgang kan da også mærkes i kædens lokale butik i Ulfborg. I efteråret sidste år kunne bestyrer Rene Martinsen fortælle til avisen, at man på det tidspunkt siden marts havde haft en øget omsætning på ti procent.

- Det er cirka det samme niveau, vi ligger på nu, siger Rene Martinsen, der ikke ønsker at kommentere yderligere.

På grund af forventning om et lille fald i omsætningen samt større investeringer forventer ledelsen i kæden dog et resultat på et lidt lavere niveau i det kommende regnskabsår, der løber fra 1. oktober til 30. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce