Annonce
Sport

Superligaspiller er anmeldt til politiet i svindelsag

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kevin Conboy er blevet politianmeldt i svindelsag, hvor han selv har anmeldt sin ekssvoger.

Randers FC-spilleren Kevin Conboy er blevet politianmeldt i en sag om svindel for millioner af kroner.

Det skriver Avisen Danmark.

Det er andelsboligforeningen Rughøjen i Odense, der står bag anmeldelsen til Fyns Politi. Det fortæller foreningens formand, Rasmus Dal, til mediet, der har set dokumentation for politianmeldelsen, der blev indgivet sidste år.

Der er angiveligt begået underslæb i Conboys virksomhed, men tidligere har det lydt, at fodboldspilleren ikke var politianmeldt i sagen, men at det kun var hans ekssvoger, Dion Brockdorff, der var anmeldt.

Svogeren var direktør i Conboys virksomhed og har indrømmet, at han har ført Conboy bag lyset og hevet penge ud af de selskaber, som han havde fået Conboy til at investere sin millionopsparing i.

Det kommer som "en meget stor overraskelse" for Kevin Conboy, at han sidste år blev politianmeldt. Det har han indtil nu ikke været klar over.

- Både min advokat og jeg har gentagne gange i det seneste år forespurgt Fyns Politi, om jeg er blevet politianmeldt. Svaret var benægtende.

- Jeg ser nu frem til, at politiet får efterforsket denne sag til bunds. En sådan efterforskning vil efter min klare overbevisning vise, at jeg absolut intet ulovligt har foretaget mig, siger Conboy til Ekstra Bladet.

Han siger samtidig, at han også er opført som forurettet i politiets register, fordi han selv har politianmeldt sin ekssvoger.

Conboy risikerer at blive straffet, selv om han angiveligt ikke har stået bag svindlen.

Alt afhængig af hvordan næste års kommende konkurssager mod ham og hans virksomheder ender, kan han stå tilbage med en regning på mellem fem og ti millioner kroner, har Ekstra Bladet tidligere skrevet.

/ritzau/

Annonce
Læs om politianmeldelsen på jv.dk
Ekstra Bladets interview med Kevin Conboy
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

De æreløse

Det er let at blive forarget. Det er endda berettiget at blive forarget, vred og måske endda også opgivende, når man i gårsdagens avis læser om, hvordan næsten fire ud af ti piger med anden etnisk herkomst oplever negativ social kontrol fra familie, venner og andre i deres omgangskreds. Selv efter flere generationer i Danmark, er der piger og drenge, der ikke selv kan få lov til at vælge deres ægtefælle, som ikke må gå ud med ""danske" venner og fortsæt selv listen af uhyrligheder. Det burde være enhver ung mand eller kvindes ret selv at bestemme, hvem de vil leve deres liv med, hvem de vil gå i seng med eller hvilken uddannelse, de vil have. Men forargelsen og vreden gør bare ingen forskel; Den ændrer ikke på noget. Derfor er det også ros værd, at Integrationsrådet nu går ind kampen mod social kontrol, der stortrives blandt specielt børn og unge af anden etnisk herkomst. Det handler om at give de unge mennesker mulighed for at få hjælp - og give dem mod til at stå op mod omgivelsernes krav om, at skulle leve livet på en speciel måde. Når 37 procent af piger med minoritetsbaggrund mener, at de er udsat for en form for negativ social kontrol i forhold til valg af kæreste og ægtefælle, mens det gælder for 24 procent af drengene, så har vi som samfund et stort problem. Men det er også et problem, der ikke kan løses med flere penge. I sidste ende kræver det, at de unge mennesker selv siger fra overfor tåbelige krav om at gifte sig med den rette, gå med tørklæde, og hvad der ellers kan blive stillet krav om. Det er de unge - uanset etnicitet og religion - der selv må tage kampen. Samfundet skal herefter være klar til at bakke op og samle op. Der er i den grad brug for mønsterbrydere, der viser, at det ikke har en pind med ære at gøre at efterleve familien eller omgivelsernes urimelige krav. Det til gengæld æreløst at tvinge nogen til at gifte sig mod deres vilje, forhindre dem i at gå til fester, sport eller vælge uddannelse - uanset om det er religiøst funderet eller har rod i en tradition, der ikke hører hjemme i Danmark anno 2019.

Annonce