Navne

Superligadommer i bank-bestyrelse som den yngste

Mon Michael Tykgaard tager de gule og røde kort fra dommer-tilværelsen med til bestyrelsesmøderne i banken. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Michael Tykgaard, 41, HR-chef hos Midt- og Vestjyllands Politi og kendt Superliga-dommer i fodbold, kan nu også skrive bestyrelsesmedlem på sit cv. Han er indtrådt i Hvidbjerg Banks bestyrelse efter at have siddet i bankens repræsentantskab siden 2016. Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

- Der er i forvejen mange økonomiske profiler i bestyrelsen, og selv om jeg også har økonomisk indsigt qua min tidligere stilling som efterforsker i Økonomisk Kriminalitet, kan jeg bruge min nuværende stilling som HR-chef til at bringe relevante erfaringer fra hverdagen til bordet, siger Michael Tykgaard.

Med sine 41 år er Michael Tykgaard den yngste i bestyrelsen, men det ser han kun som en fordel: - Det vigtigste er at dele nye tanker og idéer, og det er også givtigt på tværs af generationer, siger han. Michael Tykgaard bor i midtbyen i Holstebro med sin kone Annie og deres to børn på 6 og 10 år. Han har tidligere arbejdet som efterforsker i økonomisk kriminalitet hos Politiet. Fritiden bliver hovedsageligt brugt på fodbold, hvor han siden 2010 har været Superligadommer. Siden 2012 har han været godkendt til at dømme kampe internationalt af det internationale fodboldforbund FIFA.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce