Annonce
Navne

Sundheds- og ældrechef er fundet i egne rækker

Anette Colding Brun. Pressefoto
Anette Colding Brun fortsætter i stillingen som sundheds- og ældrechef i Holstebro Kommune. Den 1. april blev hun konstitueret i stillingen, og efter knap seks måneder i jobbet tiltræder hun stillingen permanent.

Holstebro: Holstebro Kommune har fundet sin fremtidige sundheds- og ældrechef i egne rækker. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- I den periode, hvor Anette Colding Brun har været konstitueret, har jeg blandt andet brugt tiden på at sætte rammen for det strategiske fokus, som jeg har ønsket af den fremtidige sundheds- og ældrechef. Stillingsprofilen for den nye chef har et langsigtet perspektiv, og jeg glæder mig over, at Anette Colding Brun har de rette kompetencer til at løfte det ansvar, fortæller direktør for Social og Sundhed, Lone Becker Kjærgaard, i pressemeddelelsen.

Sundheds- og ældrechefen kommer til at stå i spidsen for et stort ansvarsområde med et budget på 800 millioner kroner og 900 fastansatte medarbejdere. Den samlede opgave, der skal løses, handler om at sikre, at unge, midaldrende og ældre borgere i Holstebro Kommune får den sundhedsmæssige indsats, de behøver for at kunne leve det gode liv - hver dag.

Annonce

Faglig sparring til og rådgivning af Social- og Sundhedsudvalget bliver også en væsentlig del af jobbet.

Nye opgaver

Anette Colding Brun har været ansat i Holstebro Kommune siden 2003. Inden konstitueringen var hun sekretariatschef i Sekretariatet for Social og Sundhed.

Jeg brænder for at skabe rammerne for den bedst mulige hjælp og service til de borgere i kommunen, der har brug for vores hjælp.

I sin nye rolle som sundheds- og ældrechef skal hun skabe et solidt og robust grundlag for ledelse og drift, så der kan frigives så meget tid som overhovedet muligt til de kerneopgaver, der berører de borgere, der har brug for en række sundhedsmæssige indsatser. Samtidig står hele området over for en vigtig opgave i at være gearet til den store omstilling, som allerede er gang, hvor kommunerne overtager flere og flere opgaver fra hospitalerne.

- Jeg brænder for at skabe rammerne for den bedst mulige hjælp og service til de borgere i kommunen, der har brug for vores hjælp og føler mig samtidig enormt privilegeret, fordi jeg får muligheden for at fortsætte som sundheds- og ældrechef, siger Anette Colding Brun.

Hun ser frem til, at hun også fremover skal være en del af et område, hvor nogle af de væsentligste velfærdsopgaver bliver løst.

- I løbet af det sidste knap halve år har jeg mødt en masse dedikerede ledere og medarbejdere på sundheds- og ældreområdet, og det giver mig forhåbning om, at vi sammen kan løse opgaven. Set fra mit perspektiv er vi med til at løse nogle af verdens vigtigste opgaver, fortæller Anette Colding Brun.

Annonce
Sport For abonnenter

Karakterbogen: Damgaard stjal rampelyset på Brammings store aften

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Videoanalyse og liveblog: TTH indkasserede nederlag i Brammings rekordkamp

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Hvis nye barselsregler giver flere børn i institutionerne, så  må vi bare håndtere det

Struer

Borgmesterens sidste budgetaftale: Enigt byråd vil løfte tagene

Erhverv

Lyd fra Lydens By skrev historie: 50.000 koncertgæster til The Minds Of 99 i Parken fik leveret vellyd af lokalt firma

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Navne

Flemming blev sendt til Grønland for at slagte lam: - Det var en gave at få sådan et tilbud fra fagforeningen

Holstebro

Han var fuld, påvirket af narko og endte på taget i Vandkraftsøen

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Erhverv

Gårdejer undrer sig: Blev bedt om at tilbagekalde grillpølser efter fire timer langt besøg

Holstebro For abonnenter

Spidskandidater: Nærmest umuligt at hente stemmer, men vælgermøder er ikke spild af tid

Kultur

Biograf gentager gallaåbning - halvandet år efter åbning: - Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt

Annonce