Annonce
Læserbrev

Sundhed. DF vil bevare begge ambulancer i Struer

Annonce

Debat: Når hospitalet i Holstebro flytter til det nye supersygehus i Gødstrup, får borgerne i Struer og Thyholm som bekendt længere til sygehuset. Derfor fik Struer i sin tid en dagambulance som supplement til døgnambulancen. Dette var et af resultaterne af Folketingets akutpulje, der netop skulle sikre borgere, der fik længere til de nye sygehuse.

Dansk Folkeparti havde fokus på, at disse borgere skulle sikres, og jeg har selv besøgt Falck-stationen i Struer i 2015 sammen med Kristian Thulesen Dahl, hvor vi fik beskrevet ambulancerne succes, der medvirkede til korte responstider.

Derfor var jeg meget overrasket, da jeg i sidste uge erfarede, at man nu ville flytte Struers dagambulance til Holstebro. Ambulancen blev jo netop placeret i Struer for at tilgodese borgere, der fik længst til det nye supersygehus som eksempelvis borgerne i Struer og på Thyholm.

Dansk Folkepartis gruppe i regionsrådet har derfor stillet regionsformand Anders Kühnau en række spørgsmål i sagen, og vi vil kæmpe for, at Struer fortsat kan beholde begge ambulancer.

Når hospitalet i Holstebro rykker til Gødstrup, skal borgerne i Struer og Thyholm ikke lades i stikken.

Steen Thomsen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce