Annonce
Erhverv

Succes uden for banen: Håndboldboss oplever gyldne tider i firmaet

Direktør og formand Jørgen Hansen (tv.) kan glæde sig over, at det er gode tider - både på håndboldbanen og i trælastbranchen. Arkivfoto: Thomas Maxe
Administrerende direktør Jørgen Hansen glæder sig over et meget stærkt 2020 med et overskud på 45 millioner kroner i Roslev Trælasthandel.

Holstebro: Jørgen Hansen har grund til at finde det helt store smil frem netop nu.

En meget stor del af fritiden bliver brugt som formand for håndboldligaklubben TTH Holstebro, der på mandag spiller DM-semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg. Endda med tilskuere på plastikstolene i Gråkjær Arena.

Men den sportslige succes står langt fra alene for håndboldchefen, der tror på, at der er en fifty-fifty chance for at komme i DM-finalen for anden gang i klubbens historie.

Annonce

Uden for håndboldbanen oplever Jørgen Hansen også en meget gylden periode for virksomheden Roslev Trælasthandel, der også har en stor afdeling i Holstebro.

- Vi er meget begunstiget af coronatiden, der i den grad har sat fart på byggeriet  - både når det gælder salg til private og til professionelle. Det har givet meget stor travlhed hos os i 2020, og det er fortsat ind i 2021. Vi har omsat langt mere end budgetteret, fortæller Jørgen Hansen, der er hovedaktionær og administrerende direktør i trælastvirksomheden.

Bundlinjen viser et overskud på 45 millioner kroner før skat. Det er 20 millioner bedre end i 2019. Omsætningen i 2020 kommer tæt på 800 millioner kroner.

- Når der er krise, er vi ofte en af de brancher, der bliver hårdt ramt, men sådan har det ikke været under coronakrisen, hvor folk virkelig har haft tid og penge til at forbedre og udbygge hjemmet, siger Jørgen Hansen.

Ekstra indsats

Han lægger ikke skjul på, at medarbejderne har ydet en ekstraordinær indsats det seneste år, hvilket blandt andet resulterede i en bonus på 5000 kroner før sommerferien. Her i foråret har medarbejderne fået et gavekort til lokale indkøb.


Vi er meget begunstiget af coronatiden, der i den grad har sat fart på byggeriet - både når det gælder salg til private og professionelle. Det har givet meget stor travlhed hos os i 2020, og det er fortsat ind i 2021. Vi har omsat langt mere end budgetteret

Jørgen Hansen


- Vi har ikke været ude at ansætte mange nye faste medarbejdere, hvilket understreger medarbejdernes indsats i det forløbne år. Vi ønsker ikke at ansætte en række nye medarbejdere, som vi så er nødt til at sige farvel til igen, når det igen bliver mere normalt i byggeriet og coronaen kommer på afstand, siger Jørgen Hansen, der ikke forventer, at det store overskud skal bruges på indkøb af store håndboldprofiler til den kommende sæson.

- Jeg synes, at jeg støtter klubben med et stort beløb allerede, siger Jørgen Hansen, der mener, at TTH også i næste sæson vil få et stærkt mandskab, der kan følge med de bedste hold i Danmark.

Annonce
Vestjylland

Spurgt på gaden: Er du klar til at droppe kontanterne?

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil For abonnenter

Birthe blev på den gamle skole efter sin mands pludselige død: - Jeg flytter aldrig, for jeg elsker at bo her

Livsstil For abonnenter

Spørg advokaten: Har jeg pligt til at oplyse, hvem der er far til mit barn?

Erhverv

Bank undrer sig: Flere kontanter er i omløb selv om færre hæver penge

Danmark

Boligjagten er gået ind: Det skal du huske, når du skal flytte nærmere dit studie

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Lad os hurtigst muligt få afskaffet kontanterne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Danmark

Ud med de gamle, ind med de nye: Søndag træder nye regler om brændeovne i kraft

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Erhverv

Jagten på en ny karriere: B.S. Christiansen skal inspirere minkavlere

Navne For abonnenter

Kanonskytte fra Nordatlanten valgte københavnerlivet fra og slog rødder i Struer

Holstebro

Nyt bilhus sælger de billigste og leaser de dyreste

Annonce