Annoncørbetalt indhold

Styrk fællesskabet på sportsholdet med disse gode råd

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et sportshold bør, uanset om vi taler fodbold, håndbold eller en helt tredje sportsgren, have et godt fællesskab.

Ikke nok med, at man præsterer bedre som hold, hvis sammenholdet og respekten for hinanden er intakt, så er det også et faktum, at det er sjovere at dyrke sport, hvis man føler sig som en del af et fællesskab. Det kan de fleste sportsudøvere nikke genkendende til.

Annonce

Få lavet ens træningssæt

I har sandsynligvis allerede et holdsæt bestående af både t-shirts, shorts og måske matchende strømper, men har I også et træningssæt? Ellers er det noget, I kan overveje at få lavet. Hvis I gerne vil udstråle, at I også er et team uden for banen, så kan det være en god idé at få lavet et træningssæt, som alle bruger til og fra kamp, i forbindelse med opvarmningen og i andre situationer.

Et træningssæt består typisk af et par lange træningsbukser og en langærmet træningstrøje med eller uden lynlås. Sådanne sæt er også kendt som tracksuits. Der er dog også rig mulighed for at købe henholdsvis bukser og trøjer separat, hvis man ikke ønsker et helt sæt. Derudover kan der købes sporty sweatshirts med tryk.

Sportmonda kan selvfølgelig byde ind med en god pris på træningssæt med tryk, hvis dig og dit team efterspørger dette.

Afhold jævnligt holdfester og andre arrangementer

Selvom I har det tilfælles, at I elsker at dyrke sport, så er der ingen, der siger, at I nødvendigvis skal dyrke sport, hver gang I er sammen. Nogle gange kan det være sundt at samles om andre ting også.

For at styrke fællesskabet kan det netop være en rigtig god idé at afholde nogle holdfester og andre events fra tid til anden. I kan også mødes til en omgang paintball, bowling, gokart eller noget helt fjerde. Endvidere er der al mulig god grund til at tænke i teambuilding aktiviteter, hvis man gerne vil blive tættere knyttet som hold.

Ros og motivér hinanden

Et sportshold er én samlet enhed, der kun fungerer, hvis parterne (spillerne) hjælper hinanden og får det bedste ud af hinandens stærke sider. Det handler ikke kun om, at man skal stå rigtigt på banen, og at man skal hjælpe hinanden frem mod modstanderens målfelt.

Det er mindst lige så vigtigt, at der er styr på det kommunikative. I er nødt til at snakke sammen, og så skal der naturligvis være plads til at rose og motivere hinanden. Alle har brug for ros, og ros er faktisk med til at gøre, at vi præsterer bedre på banen. Derfor gavner det hele holdet, hvis man taler pænt til hinanden og husker at rose hinanden for de gode ting, man gør på banen såvel som uden for banen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.