Annonce
Sport

Sturridge får karantæne og bøde for brud på bettingregler

Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Daniel Sturridge må ikke spille fodbold i de kommende to uger og skal betale 620.000 kroner i bøde.

Den engelske fodboldspiller Daniel Sturridge er blevet idømt en karantæne på to uger samt en bøde på 75.000 pund (620.000 kroner) for at have forbrudt sig på betting-reglerne.

Det har en uafhængig kommission afgjort, skriver BBC Sport.

Ifølge det britiske medie vil Det Engelske Fodboldforbund (FA) appellere dommen, hvor ni af sigtelserne mod den 29-årige tidligere Liverpool-stjerne er frafaldet, mens kommissionen fandt to af sigtelserne bevist.

- Med al respekt er FA ikke enige med kommissionens dom og vil appellere de sigtelser, der er frafaldet, og straffen, der er givet, skriver FA ifølge BBC i en udtalelse.

Det var FA, der i november sidste år sigtede Sturridge for brud på reglerne for betting.

Ifølge forbundet havde angriberen selv været med til at sætte penge på fodboldkampe, hvilket er ulovligt for spillere i England, og han skulle angiveligt også have videregivet information til en tredjepart, som ville spille på kampe.

Der skulle være tale om information, som Sturridge har haft gennem sin position som fodboldspiller, og som ikke har været kendt i offentligheden. Det må ikke videregives til tredjepart, som ønsker at spille penge på kampe.

Blandt andet skulle Sturridge ifølge BBC have fortalt sin bror, at han skulle sætte penge på, at angriberen ville skifte til Sevilla.

Det ulovlige spil skulle være foregået i januar 2018.

Sturridge, der tidligere har spillet i Manchester City og Chelsea, står i øjeblikket uden klub, efter at hans kontrakt med Liverpool udløb 30. juni i år.

Han er noteret for 26 landskampe for England og 8 mål.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Leder For abonnenter

Prisen for teknologivirksomhedernes indtog

Jysk Fynske Medier, som også står bag udgivelsen af denne avis, offentliggør i dag, at koncernen lukker ugeavisen "Vinderup Avis". Lukningen sker som en direkte konsekvens af et faldende annoncemarked, som i flere år været med til at underminere grundlaget for at drive lokal, annoncefinansieret avis. Det er rigtig ærgerligt for lokalsamfundet, når der ikke længere er plads til avisen. Ligesom det er ærgerligt, når isenkræmmeren, bageren eller posthuset lukker på grund af for lav omsætning. Der er ikke noget positivt at sige om lukningen af avisen, som har sine rødder langt tilbage i 1900-tallet. Men for avislæsere og vogtere af det lokale demokrati og den lokale sammenhængskraft er Vinderup heldigvis stadig godt hjulpet. Vinderup ligger lige i smørhullet, hvor to medievirksomheder fortsat driver deres aviser. Dagbladet Holstebro udkommer selvsagt i området, ligesom Skive Folkeblad også interesserer sig for den del af Holstebro Kommune. Desuden kommer de to store ugeaviser Holstebro Onsdag og Skive Folkeblads "Midt på ugen" i området. Så vi kan godt pakke det værste sortsyn på nærdemokratiets vegne lidt til side. Men udviklingen vidner om, at der er sket et skred. Når annonceomsætningen flytter til det digitale område, flytter langt størstedelen desværre også ud af landet. I 2018 stod Google og Facebook alene for 61 procent af den digitale, danske annonceomsætning. Og modsat omsætningen i danske medievirksomheder, bruger Google og Facebook ikke deres penge til at skabe indhold, som styrker demokrati og sammenhængskraft i lokalområdet. Derfor har vi set en massiv konsolidering på ugeavismarkedet gennem flere år. I større byer, hvor der før var flere selvstændige aviser, er der kun en tilbage, og de mindste har det svært. Vinderup Avis udkommer for sidste gang om en uge, men Vinderup er stadig en vigtig del af Holstebro Kommune og en helt selvfølgelig del af dette dagblads dækningsområde.

Annonce