Annonce
Erhverv

STS Biler: Fuldstændig blæst omkuld efter sejr

Fire glade vindere fra STS Biler. Fra venstre er det Hanne Juul, Rasmus Thorsen, Flemming Madsen og Ejgild Christensen. Foto: STS Biler
STS Biler med hovedkontor i Holstebro kunne tirsdag aften lade sig hylde som årets nyvognsforhandler i Danmark.

Holstebro: Hvis du står og skal ud og købe en ny bil, er det måske en god idé at tage forbi Toyota og STS Biler på Bastrupsgaardvej i Holstebro. Eller i en af afdelingerne i Lemvig, Skive, Ikast eller Herning.

Humøret er nemlig blevet hævet et par grader eller fire.

Tirsdag aften blev STS Biler kåret som vinder ved årets Auto Awards, der fandt sted i Cirkusbygningen i København.

Den lokale Toyota-forhandler blev kåret som årets nyvognsforhandler i kamp med fire andre nominerede bilfirmaer.

- Vi blev fuldstændig blæst omkuld, da vi blev råbt op. Det var den første pris, der blev uddelt. Vi fløj op af stolen. Jeg har ikke rigtig ord for, at vi har vundet. Det er helt vildt, siger salgschef Rasmus Thorsen.

STS Biler vandt foran blandt andet Hessel Biler og flere store bilforretninger, der er langt større end STS Biler, der har fem afdelinger i det midt- og vestjyske.

- Det er vores Champions League. Der var 500 bilfolk samlet i Cirkusbygningen. Det bliver ikke større for os. Vi havde bestemt ikke regnet med at vinde prisen. Vi var oppe mod de største forhandlere i Danmark, lyder det fra Rasmus Thorsen, der gerne indrømmer, at den overraskende sejr blev fejret i selskab med de øvrige medejere i firmaet.

- Det er i høj grad også medarbejdernes fortjeneste, at vi vinder prisen. Det er dem, der leverer det hårde arbejde i dagligdagen, siger Rasmus Thorsen.

Vinderen bliver fundet af en jury i kombination med en internetafstemning mellem de nominerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kiosk ramt af indbrud

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce