Annonce
Erhverv

STS Biler: Fuldstændig blæst omkuld efter sejr

Fire glade vindere fra STS Biler. Fra venstre er det Hanne Juul, Rasmus Thorsen, Flemming Madsen og Ejgild Christensen. Foto: STS Biler
STS Biler med hovedkontor i Holstebro kunne tirsdag aften lade sig hylde som årets nyvognsforhandler i Danmark.
Annonce

Holstebro: Hvis du står og skal ud og købe en ny bil, er det måske en god idé at tage forbi Toyota og STS Biler på Bastrupsgaardvej i Holstebro. Eller i en af afdelingerne i Lemvig, Skive, Ikast eller Herning.

Humøret er nemlig blevet hævet et par grader eller fire.

Tirsdag aften blev STS Biler kåret som vinder ved årets Auto Awards, der fandt sted i Cirkusbygningen i København.

Den lokale Toyota-forhandler blev kåret som årets nyvognsforhandler i kamp med fire andre nominerede bilfirmaer.

- Vi blev fuldstændig blæst omkuld, da vi blev råbt op. Det var den første pris, der blev uddelt. Vi fløj op af stolen. Jeg har ikke rigtig ord for, at vi har vundet. Det er helt vildt, siger salgschef Rasmus Thorsen.

STS Biler vandt foran blandt andet Hessel Biler og flere store bilforretninger, der er langt større end STS Biler, der har fem afdelinger i det midt- og vestjyske.

- Det er vores Champions League. Der var 500 bilfolk samlet i Cirkusbygningen. Det bliver ikke større for os. Vi havde bestemt ikke regnet med at vinde prisen. Vi var oppe mod de største forhandlere i Danmark, lyder det fra Rasmus Thorsen, der gerne indrømmer, at den overraskende sejr blev fejret i selskab med de øvrige medejere i firmaet.

- Det er i høj grad også medarbejdernes fortjeneste, at vi vinder prisen. Det er dem, der leverer det hårde arbejde i dagligdagen, siger Rasmus Thorsen.

Vinderen bliver fundet af en jury i kombination med en internetafstemning mellem de nominerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Lemvig

Stjal brevpapir til bedrageriforsøg

Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Holstebro

Udvalg vil ikke fyre: Millioner til SOSU-elever skal findes i budgetforhandlinger

Annonce