Annonce
Erhverv

STS Biler: Fuldstændig blæst omkuld efter sejr

Fire glade vindere fra STS Biler. Fra venstre er det Hanne Juul, Rasmus Thorsen, Flemming Madsen og Ejgild Christensen. Foto: STS Biler
STS Biler med hovedkontor i Holstebro kunne tirsdag aften lade sig hylde som årets nyvognsforhandler i Danmark.

Holstebro: Hvis du står og skal ud og købe en ny bil, er det måske en god idé at tage forbi Toyota og STS Biler på Bastrupsgaardvej i Holstebro. Eller i en af afdelingerne i Lemvig, Skive, Ikast eller Herning.

Humøret er nemlig blevet hævet et par grader eller fire.

Tirsdag aften blev STS Biler kåret som vinder ved årets Auto Awards, der fandt sted i Cirkusbygningen i København.

Den lokale Toyota-forhandler blev kåret som årets nyvognsforhandler i kamp med fire andre nominerede bilfirmaer.

- Vi blev fuldstændig blæst omkuld, da vi blev råbt op. Det var den første pris, der blev uddelt. Vi fløj op af stolen. Jeg har ikke rigtig ord for, at vi har vundet. Det er helt vildt, siger salgschef Rasmus Thorsen.

STS Biler vandt foran blandt andet Hessel Biler og flere store bilforretninger, der er langt større end STS Biler, der har fem afdelinger i det midt- og vestjyske.

- Det er vores Champions League. Der var 500 bilfolk samlet i Cirkusbygningen. Det bliver ikke større for os. Vi havde bestemt ikke regnet med at vinde prisen. Vi var oppe mod de største forhandlere i Danmark, lyder det fra Rasmus Thorsen, der gerne indrømmer, at den overraskende sejr blev fejret i selskab med de øvrige medejere i firmaet.

- Det er i høj grad også medarbejdernes fortjeneste, at vi vinder prisen. Det er dem, der leverer det hårde arbejde i dagligdagen, siger Rasmus Thorsen.

Vinderen bliver fundet af en jury i kombination med en internetafstemning mellem de nominerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Den bedste vaccination

75 år er lang tid. Det er en menneskealder - og mere skal der måske ikke til, for at glemslen om Holocausts rædsler slår igennem. I går var det 75 år siden, at russiske soldater befriede Auschwitz, og ingen længere kunne benægte det vanvid og massemord, som tyskerne havde sat i system på Europas jøder. I dag ser vi over hele Europa desværre nye angreb på jøder. Vi har set det senest i Danmark, hvor en jødisk kirkegård i Randers er blevet vandaliseret, og hvor jødiske medborgere har fået sat gule stjerner på deres postkasser. Der er naturligvis langt fra manglende respekt og hærværk fra historieløse højreradikale til nye koncentrationslejre. Men den antisemitisme, som man skulle tro, verden for evigt var blevet vaccineret mod med Anden Verdenskrig, trives desværre stadig. Det gør den i Danmark, og det gør den ude i verden. I et indlæg i nyhedsmagasinet Der Spiegel advarer den tyske udenrigsminister, Heiko Maas, ligefrem om, at fornærmelser og angreb på jøder er blevet dagligdags forekommende, og at næsten hver anden jøde i Tyskland har overvejet at forlade landet. Truslen mod den jødiske befolkning kommer mange steder fra. Den kommer fra højreradikale, den kommer fra muslimer, og den er sågar tidligere også set komme fra venstrefløjen, hvor man har sympatiseret med og økonomisk støttet grupperinger, der mest af alt ønskede staten Israel opløst. I alt seks millioner jøder blev myrdet under Anden Verdenskrig. Langt de fleste i udryddelseslejre som Auschwitz, der lå i det sydlige Polen. Og når antisemitismen viser sit grimme ansigt igen, så er det ikke kun et problem for den jødiske befolkning. Den er vores alles problem. Den viser, at vi ikke lært en dyt af historien, at vi stadig er nødt til at minde om rædslerne fra koncentrationslejrene, og hvad galoperende vanvid kan føre til. 75-året for befrielsen af Auschwitz og enden på Holocaust er en glimrende lejlighed til at genfortælle historien - og minde hinanden om, at den bedste vaccination mod gentagelse af fortidens dumheder og den stigende antisemitisme er at huske fortiden.

Annonce