Annonce
Struer

Struers nye vej skal hedde...

Således fik Struer fredag middag en helt ny vej. Foto: Johan Gadegaard
Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) klippede fredag middag snoren til en helt ny vej i Struer. En vej, der i den grad har ladet vente på sig, lød det.
Annonce

Struer: Der var både champagne og kransekage på et lille bord på cykelstien, da Struer fredag middag fik sig en ny vej at køre på.

Den nye vej er i omegnen af 200 meter lang, bugter sig lidt og forbinder så ellers den vestlige forgrening af Gimsinglundvej med Drøwten.

Til at fejre det var mødt en lille gruppe mennesker, som kunne se borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) klippe snoren til det nye stykke asfalt, som blandt andet skal gøre det nemmere at komme ind til de virksomheder, der er at finde på den vestlige forgrening af Gimsinglundvej.

- Vi har givet veje nyt navn, men det har været asfalt, som var her i forvejen, og nu, hvor jeg har gået og tænkt lidt, kan jeg ikke komme i tanke om, hvornår vi sidst har fået en helt ny vej, sagde borgmesteren med henvisning til, at det altså ikke var hverdagskost det, han havde gang i.

Inden snoren fik lov at falde, nåede han også lige at få afsløret, at det nye stykke vej efter alt at dømme får navnet Trudsøvej. Det er i hvert fald det, teknik-, miljø- og klimaudvalget har indstillet til videre politisk behandling.

Det er noget, vi har kæmpet med i mange, mange år, og det her viser jo, at det kan betale sig at kæmpe mod offentlige myndigheder - selvfølgelig ikke kommunen.

Niels Viggo Lynghøj (S), borgmester i Struer

Annonce

Det er rigtig godt

Navnet Trudsøvej er ifølge Niels Viggo Lynghøj valgt, fordi der ligger en gård i nærheden ved navn Trudsø, og at området i det hele taget hedder Trudsø.

- Det er rigtig godt, at vi nu får den her vej indviet, for ejerne af ejendommene har forklaret, hvordan det nogle gange kan være vanskeligt for kunderne at komme ind til dem, sagde borgmesteren blandt andet også.

Han kunne da heller ikke lade være at nævne, at den har været undervejs i rigtig lang tid - blandt andet på grund af modstand fra Vejdirektoratet.

- Det er noget, vi har kæmpet med i mange, mange år, og det her viser jo, at det kan betale sig at kæmpe mod offentlige myndigheder - selvfølgelig ikke kommunen, lød det med et smil fra Niels Viggo Lynghøj.

Der mangler stadig lidt finish på det nye vejstykke og lidt striber til en svingbane. Det er vejrets skyld lød det fra dem, som har forstand på det, men det har heller ikke taget meget mere end et par måneder at lave den nye vej.

Skål og tillykke med den nye vej. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Høsten skydes i gang om få dage

Annonce