Annonce
Struer

Struers nye vej skal hedde...

Således fik Struer fredag middag en helt ny vej. Foto: Johan Gadegaard
Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) klippede fredag middag snoren til en helt ny vej i Struer. En vej, der i den grad har ladet vente på sig, lød det.

Struer: Der var både champagne og kransekage på et lille bord på cykelstien, da Struer fredag middag fik sig en ny vej at køre på.

Den nye vej er i omegnen af 200 meter lang, bugter sig lidt og forbinder så ellers den vestlige forgrening af Gimsinglundvej med Drøwten.

Til at fejre det var mødt en lille gruppe mennesker, som kunne se borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) klippe snoren til det nye stykke asfalt, som blandt andet skal gøre det nemmere at komme ind til de virksomheder, der er at finde på den vestlige forgrening af Gimsinglundvej.

- Vi har givet veje nyt navn, men det har været asfalt, som var her i forvejen, og nu, hvor jeg har gået og tænkt lidt, kan jeg ikke komme i tanke om, hvornår vi sidst har fået en helt ny vej, sagde borgmesteren med henvisning til, at det altså ikke var hverdagskost det, han havde gang i.

Inden snoren fik lov at falde, nåede han også lige at få afsløret, at det nye stykke vej efter alt at dømme får navnet Trudsøvej. Det er i hvert fald det, teknik-, miljø- og klimaudvalget har indstillet til videre politisk behandling.

Annonce

Det er noget, vi har kæmpet med i mange, mange år, og det her viser jo, at det kan betale sig at kæmpe mod offentlige myndigheder - selvfølgelig ikke kommunen.

Niels Viggo Lynghøj (S), borgmester i Struer

Det er rigtig godt

Navnet Trudsøvej er ifølge Niels Viggo Lynghøj valgt, fordi der ligger en gård i nærheden ved navn Trudsø, og at området i det hele taget hedder Trudsø.

- Det er rigtig godt, at vi nu får den her vej indviet, for ejerne af ejendommene har forklaret, hvordan det nogle gange kan være vanskeligt for kunderne at komme ind til dem, sagde borgmesteren blandt andet også.

Han kunne da heller ikke lade være at nævne, at den har været undervejs i rigtig lang tid - blandt andet på grund af modstand fra Vejdirektoratet.

- Det er noget, vi har kæmpet med i mange, mange år, og det her viser jo, at det kan betale sig at kæmpe mod offentlige myndigheder - selvfølgelig ikke kommunen, lød det med et smil fra Niels Viggo Lynghøj.

Der mangler stadig lidt finish på det nye vejstykke og lidt striber til en svingbane. Det er vejrets skyld lød det fra dem, som har forstand på det, men det har heller ikke taget meget mere end et par måneder at lave den nye vej.

Skål og tillykke med den nye vej. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce