Annonce
112

Struerbo udgiver roman

Jens Laursen-Schmidt har tidligere udgivet en faglitterær bog samt en roman. Pressefoto
Ny roman skrevet af Jens Laursen-Schmidt fra Struer handler om skellet mellem ens karrieredrømme og livet med et spædbarn - i et forhold, hvor begge forældre er karrieremennesker

Struer: Forældreskab for par af samme køn, forebyggende piller mod HIV, sex eller utroskab, og hvornår er selvmord okay?

Det er nogle af emnerne i bogen "Blandt tosser og fundamentalister" af Jens Laursen-Schmidt, der bor i Struer, fremgår det af en pressemeddelelse.

Han arbejder til daglig som manager for global capability building i en international virksomhed, men "Blandt tosser og fundamentalister", der udkommer 28. april, er ikke hans første bogudgivelse. Tidligere har han udgivet en økonomi-lærebog for erhvervsgymnasiet samt en anden roman.

I den, der udkommer i morgen, i første omgang som e-bog, møder vi Mathias, der sammen med sin partner, Kamal, er karrierelæger fra hospitalet i Holstebro.

Bogen følger parrets liv i et år fra at være et par med dobbelt indkomst til børnefamilie, hvor deres forhold sættes på prøve af andre mænd, og hvor de skal kæmpe med andres opfattelser af, hvad der er rigtigt og forkert.

- Det er en fortælling om op- og nedture, men også en fortælling om, hvordan hverdagen med dens opvask, dens vildtvoksende have og skiftende vagter skal passes ind i en verden omkring dem i forandring. En forandring, de forholder sig aktivt til, siger Jens Laursen-Schmidt ifølge pressemeddelelsen.

De to karrierelæger, der også gerne vil have privatlivet til at køre rundt, skal forholde sig til, hvordan fokus flyttes fra den nyeste viden om polyoperationer til, hvordan man bedst skifter ble på en seks måneder gammel knægt på en rasteplads ved Viborg.

Sidst men ikke mindst skal de skabe en forståelse for, hvordan man i Danmarks bibelbælte lever uden religion, men med stærke værdier. Bogen udkommer i første omgang som e-bog den 28. april og i trykt form inden for den nærmeste tid.

Jens Laursen-Schmidt bor i Struer og stammer oprindelig fra Jerslev i Nordjylland. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce