Annonce
Navne

Struerbo ny ledende oversygeplejerske i Esbjerg

Betina Funder Jeppesen. Pressefoto

Struer/Esbjerg: Det bliver tidligere oversygeplejerske fra Regionspsykiatrien Vest i Region Midtjylland, Betina Funder Jeppesen, der fra 1. maj overtager stillingen som ledende oversygeplejerske på Kirurgisk, Urologisk og Onkologisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Den 51-årige Betina Funder Jeppesen, der er bosat i Struer, er uddannet sygeplejerske fra Esbjerg Sygeplejeskole og blev i 1995 ansat på den daværende kirurgiske afdeling i Esbjerg. Herefter var hun afdelingssygeplejerske på medicinsk afdeling i Herning samt oversygeplejerske i Regionspsykiatrien Vest siden 2014.

Annonce


Sydvestjysk Sygehus har et godt ry, og jeg glæder mig til at blive en del af det sammenhold igen.


Betina Funder Jeppesen har som oversygeplejerske været med til at samle, omorganisere og forberede den voksenpsykiatriske afdeling med cirka 400 medarbejdere på en udflytning til Gødstrup.

Posten på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er blevet ledig efter, at Birgit Brodde for nylig valgte at gå på pension.

Betina Funder Jeppesen glæder sig til at komme tilbage til kirurgien på Sydvestjysk Sygehus, hvor hun indledte sin karriere som nyuddannet sygeplejerske.

- Sydvestjysk Sygehus har et godt ry, og jeg glæder mig til at blive en del af det sammenhold igen. Derudover glæder jeg mig til at fortsætte det gode arbejde, som der leveres i kirurgisk afdeling med fokus på gode patientforløb og inddragelse, høj medarbejdertrivsel samt kompetenceudvikling, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce