Annonce
Struer

Struer Statsgymnasium aflyser studieture

Det er ikke længe siden, at den stod på dimission på Struer Statsgymnasium, nu står den desværre på aflyste studieture.  Arkivfoto: Johan Gadegaard
Bestyrelsen har besluttet, at turen alligevel ikke går til Krakow og Hamborg. I hvert fald ikke i denne omgang
Annonce

Struer: Studieturene til Krakow og Hamborg aflyses. Det oplyser Struer Statsgymnasium i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen for gymnasiet har på et møde 23. september drøftet de planlagte studieture og er altså blevet enig om at aflyse.

I pressemeddelelsen beskrives det, hvordan bestyrelsen har skullet forholde sig til flere udsendte anbefalinger fra Undervisningsministeriet.

"I forlængelse af regeringens retningslinjer for Covid-19, fredag den 18. september, meldte Undervisningsministeriet ud i forhold til studierejser," står der og videre:

"Aflysning af studieture var alene en anbefaling, og beslutningen blev samtidig lagt ud til ledelsen på de enkelte uddannelsesinstitutioner."

Fem dage senere, 23. september, kom endnu en melding. Her gentog undervisningsministeren sin anbefaling om at aflyse sociale arrangementer, herunder studieture.

Og så udsendte Undervisningsministeriet ifølge Struer Statsgymnasium en opfordring til forældre om, at elever melder afbud til alle sociale arrangementer, herunder studieture.

Baggrunden for anbefalingen er det stigende smittetryk i Danmark.

"Når undervisningsministeren skriver direkte til forældre med en opfordring til at melde fra til studieture, føler vi os nødsaget til at aflyse studieturene," skriver bestyrelsen:

"Det er en beslutning, vi gerne ville have været foruden, da vi ved, at der er lagt et meget stort arbejde i planlægningen, og at de unge havde glædet sig. Vi håber, at eleverne får mulighed for at komme på studieture på et senere tidspunkt."

Elevernes betaling til studieturen refunderes.

Annonce
Annonce
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Riv Buchholtz' Hus ned!

Indland

Udenrigsministeriet: Hele verden kan være lukket lige om lidt

Annonce