Annonce
Struer

Struer skruer op for aktiviteterne i sommeren

Der vil være diverse aktiviteter for børn og ældre i Struer sommeren igennem. Flere af dem vil være på havnen, som fx her, hvor Michelin-kokken Jesper Krabbe lavede mad på bål med de fremmødte børn. Arkivfoto: Stine Kjærside

Struer: Med en verden, der endnu ikke helt er kommet sig efter corona, og som i nogle dele af verden stadig er på den anden ende, vil sommerferien i år for mange blive tilbragt hjemme i Danmark.

Derfor har Struer Kommune skruet op for antallet og omfanget af aktiviteter i sommerperioden, skriver de i en pressemeddelelse, så der er noget for enhver, uanset om man er struerbo, turist, ung eller gammel. Og mange af dem vil finde sted på havnen.

- Vi har igennem mange år savnet mere liv på vores gamle havn her i Struer, og derfor står vi nu med et helt fantastisk program, der i løbet af hele sommeren skal skabe en mere levende og indbydende bydel på Struer Havn, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lars Møller Pedersen (S) ifølge pressemeddelelsen.

Annonce

"Summerdays" kaldes de aktiviteter, der kommer til at forløbe på havnen i løbet af sommeren. Der vil blandt andet være bagagerumsmarkeder, biltræf med gamle biler, byvandringer, legeland fra Hop og Rul, børnebiograf, Aqua FunPark og meget mere.

Kommunen anbefaler, at man holder øje med tid og sted for arrangementerne enten på lydensby.dk/summerdays eller på Facebook, da der kan forekomme ændringer på grund af vejret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce