Annonce
Struer

Struer på bekymringslisten

Styrelsen for Patientsikkerhed sætter nu ekstra fokus på at forhindre en yderligere smittespredning i Struer Kommune. Arkivfoto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Fem nye tilfælde sender Struer på top-ti listen over kommuner med det største smittetryk i landet
Annonce

Struer: Styrelsen for Patientsikkerhed har efter konstateringen af fem nye tilfælde af smitte med Covid-19 i løbet af den seneste uges tid sat Struer Kommune på listen over kommuner, hvor der skal være ekstra opmærksomhed på at forhindre et større udbrud.

Aarhus ligger stadigvæk øverst på listen tæt fulgt af Randers, Rødovre og Ishøj. Men Struer sniger sig nu ind som nummer seks og med Skive som nummer syv.

Senest blev der konstateret to nye tilfælde på Struer Statsgymnasium, og alt i alt betyder det, at antallet af smittede i Struer Kommune kommer op over de 20 per 100.000 indbyggere. Det er grænsen for, hvornår Styrelsen for Patientsikkerhed lægger lidt ekstra energi i at få blokeret, hvad der måtte være af smittekæder i kommunen.

- Vi har været i tæt kontakt med både Styrelsen for Patientsikkerhed og Region Midtjylland, som stiller et testcenter til rådighed. Et af de konkrete initiativer bliver en test af alle i den kommunale hjemmepleje, som har kontakt med borgerne, forklarer kommunaldirektøren i Struer Kommune, Jesper Thyrring Møller

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce