Annonce
Erhverv

Struer Kommune sætter plejehjem til salg

Rosengården lukkede 1. september. Nu er bygningen sat til salg. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Humlum: I september lukkede plejehjemmet Rosengården i Humlum, og nu er ejendommen på Østerbrogade 16 i Humlum blevet sat til salg. Det fremgår af en meddelelse på Struer Kommunes hjemmeside. Hvad det skal koste at erhverve det tidligere plejehjem, der består af et køkken, fælleslokaler og 24 etværelses lejligheder med eget toilet og bad samt thekøkken fordelt på 5.516 kvadratmeter, står der ikke. Men ifølge tilhørende dokumenter til salgsopstillingen er ejendommen blevet vurderet til 15 millioner kroner.

Kommunen skriver selv, at stedet vil være velegnet til kontorer, kursuscenter, bosted eller lignende, selvom området ifølge lokalplanen lige nu kun må benyttes til plejehjem, beskyttede boliger og beboelse af almennyttig karakter.

"Budgiver opfordres til at komme med forslag til ejendommens fremtidige benyttelse, hvorefter byrådet vil tage stilling til lokalplanens ændring i overensstemmelse hermed," skriver kommunen.

Det er muligt at byde på ejendommen indtil den 8. november klokken 12.

Og så er der ikke noget med at ringe og give et bud eller sende en mail. Har man lyst til at byde, skal det ske helt officielt ved at bruge en udbudsblanket, som man finder i salgsopstillingen på kommunens hjemmeside. Og den skal afleveres i en lukket kuvert mærket "Købstilbud".

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce