Annonce
Struer

Nye smittetal: Struer Kommune er stadig højrød

Onsdag kunne seks nye tilfælde af Covid-19 tilføjes tallet for smittede i Struer Kommune, der stadig har landets højeste incidens af Covid-19. Foto: Mads Dalegaard
Seks nye positive Covid-19 test registreret lokalt det seneste døgn - Struer Kommune har stadig den højeste incidens i landet
Annonce

Struer: Tallene er ikke længere tocifrede, men hvad der lignede en afmatning i det lokale smittetryk først på ugen, har nu igen vist sig at være noget mere mudret.

Det seneste døgn er der således blevet registreret seks nye positive Covid-19 test hos borgere i kommunen, og den samledes incidens i kommunen er stadig klart den højeste i hele landet.

Tirsdag blev der kun registreret to nye tilfælde af smitte hos borgere i kommunen.

Smittens arnested er formentlig på Thyholm, hvor 36 elever og lærere på den lokale skole hidtil er blevet testet positive for Covid-19.

Ifølge planen skal Thyholm Skole åbne for undervisning efter efterårsferien mandag 19. oktober. En beslutning, der stadig står ved magt.

Skal der ændres på den, så besluttes det af corona-beredskabsgruppen i Struer Kommune efter samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Et nærmere kig på statistikken over smittens karakter i Struer Kommune afslører, at tæt ved halvdelen af de smittede i kommunen er børn og unge. Således er 43 procent af de i alt 58 registreret smittede i kommunen i alderen fra 0 til 19 år.

Andre 43 procent af de smittede findes i alderen fra 40 til 59 år. To af de smittede er over 90 år gamle.

På landsplan er det samlede antal registreret smittede det seneste døgn vokset med godt 200 til 492. Der er registret et dødsfald med Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce