Annonce
Struer

Struer Fun Park forlænger opholdet i havnebassinet

Struer Fun Park har fået forlænget opholdet i havnebassinet frem til midten af september. Det kan redde helhedsindtrykket efter nogle debutuger med svingende dansk sommervejr. Foto: Steffan Skov
Struer Fun Park har fået forlænget sin prøveperiode frem til midten af september - hedebølge kan være med til at redde en sommer, der til tider har mindet mere om arktis end Danmark, siger formand
Annonce

Struer: Helhedsindtrykket af den første sæson med Struer Fun Park i havnebassinet kan se ud til at få et gevaldigt tryk i den positive retning, efter at Struer Kommune har givet foreningen bag parken lov til at lade parken blive i havnevandet frem til midten af september.

Hvis vejret arter sig.

Det gør det lige nu, og allerede i den forgangne weekend var søgningen til attraktionerne massiv.

Det står i kontrast til erfaringerne, frem til hedebølgen bankede på, erkender formanden i foreningen bag driften af funparken, Michael Ager Jensen, Holstebro.

Annonce

Vigtigt vejr

- Der har været dage, hvor ingen har gæstet parken. Det er klart, at vi er sårbare, når vores attraktioner står og falder med vejret. I sæsonen set som et hele har der indtil nu været fint med gæster, siger Michael Ager Jensen.

Han er glad for, at Struer Fun Park har fået lov at forlænge perioden i havnebassinet og siger, det giver nogle muligheder for at få økonomi og visioner for funparken til bedre at flugte.


Det er klart, at vi er sårbare, når vores attraktioner står og falder med vejret.

Michael Ager Jensen, formand, Foreningen Struer Fun Park


- Måske skal vi i fremtiden have set på banens placering, der godt kunne være mere synlig for dem, der kommer ned på havnen. Heldigvis oplever vi også, at blandt andet skoler og efterskoler har fået øjnene op for Struer Fun Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce