Annonce
TTH Damer

Struer bliver også i næste sæson hjemmebane for TTHs damer

Lærke Christensen og resten af TTH Holstebros ligadamer får igen Struer som hjemmebane i næste sæson, hvor der er planlagt tre kampe i Struer. Foto: Morten Stricker
TTH Holstebro, Struer Håndbold og Struer Energi Park har lavet en ny samarbejdsaftale der betyder, at ligadamerne også i næste sæson kommer til at spille tre hjemmekamp i Struer.

Struer: Når ligadamerne fra TTH Holstebro sidst i august tager hul på den nye sæson i HTH Ligaen, bliver det igen med hjemmebane både i Gråkjær Arena og Struer Energi Park.

Samarbejdet mellem Struer Energi Park, Struer Håndbold og TTH Holstebro har været så tilfredsstillende for alle parter, at de nu fortsætter parløbet omkring tophåndbold i Struer.

- Vi har haft et stærkt samarbejde med både Struer Energi Park og Struer Håndbold, og sammen afviklede vi i sidste sæson tre gode arrangementer i Struer Energi Park, med tæt på udsolgt til alle tre kampe. Samarbejdet har skabt en tættere relation mellem hinanden, og et svar på, at vi sammen kan skabe gode håndboldoplevelser i Struer for hele familien i det regionale område, siger TTH-direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Også mændene

Der er endnu ikke sat datoer på, præcis hvilke kampe der vil blive spillet i Struer. Aftalen mellem parterne drejere sig ikke kun om de tre ligakampe, men omfatter også et forpligtende partnerskab, hvor TTH skal bistå Struer Håndbold med talentudviklling og trænerudvikling.

- Aftalen er konkretiseret i aftaler om individuel positionstræning, målmandstræning men indeholder også aftaler om fællestræninger, så der kan trænes på tværs og opbygges nye venskaber mellem klubberne, siger Martin Rasborg, formand for Struer Håndbold.

Også TTH Holstebros herrer kan se frem til at spille en kamp i Struer Energi Park. Klubben oplyser i samme pressemeddelelse, at man mandag vil offentliggøre en opvisningskamp mellem TTH Holstebros ligaherrer og en europæisk storklub med både verdensmestre og landsholdsprofiler, der ligeledes bliver spillet i Struer. Den kamp skal spilles søndag den 4. august.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det kan ikke blive 100 procent

Flere ældre overlever ikke det uheld, at de taber en cigaret, og så går der ild i tøjet eller sengen, og det får fatale konsekvenser i form af dødsfald. Senest skete det i denne uge i Holstebro i en plejebolig. Det får debatten til at køre på, om man skal forbyde denne rygning, så man undgår disse uheld. Selv en snarrådig indsats fra plejepersonalet var ikke nok til at forhindre dødsulykken i Holstebro. Der er sket mange begrænsninger af rygning de sidste år, og det er sket af hensyntagen til andre, der ikke skal udsættes for passiv rygning. Derfor er rygning forbudt flere og flere steder i det offentlige rum, og den udvikling stopper sandsynligvis ikke. Det vil sikkert ikke vare længe, før eget hjem er eneste sted, man må ryge. Det er dog fortsat op til ens eget ansvar, om man vil ødelægge sit eget helbred med rygningen, og det vil også være noget af en tærskel at overskride, da det så må følges op af, vi heller ikke må spise flødeskumskager og flæskesvær - endsige drikke alkohol. Alt sammen noget, der ikke er godt for helbredet - i hvert tilfælde i større mængder. Derfor er det ikke muligt at skride ind over for den ældres ret til selv at bestemme, at han/hun vil ryge i eget hjem. En plejebolig er eget hjem. På fællesarealerne må der naturligvis ikke ryges af hensyn til ansatte og andre beboere. Der er dog den diskussion i emnet, at en plejebolig også er arbejdsplads for en række ansatte, som nødvendigvis må komme der for at pleje beboeren. Her kan man så sige, at der ikke må ryges, mens de ansatte er der, og der skal luftes ud. Men når beboeren sidder alene, så er det svært med et forbud, da det vil være et opgør med den ældres selvbestemmelsesret. Så det er en vanskelig diskussion, fordi vi jo skal passe på, at beboeren ikke sætter ild til sig selv og kan forårsage, at branden også breder sig til at gå ud over andre. Det er ikke altid, rygeforklæder med mere er nok. Vi kan se, at alarmer heller ikke altid er det. Men man kan ikke gøre andet, end at disse sikkerhedsmæssige ting er 100 procent i orden, så man mindsker risikoen. Men den ældres selvbestemmelsesret gør, at det aldrig kan blive 100 procent sikkert, og det er så den risiko, den ældre har lov til selv at vælge ved at ryge.

Annonce