TTH Damer

Struer bliver også i næste sæson hjemmebane for TTHs damer

Lærke Christensen og resten af TTH Holstebros ligadamer får igen Struer som hjemmebane i næste sæson, hvor der er planlagt tre kampe i Struer. Foto: Morten Stricker
TTH Holstebro, Struer Håndbold og Struer Energi Park har lavet en ny samarbejdsaftale der betyder, at ligadamerne også i næste sæson kommer til at spille tre hjemmekamp i Struer.

Struer: Når ligadamerne fra TTH Holstebro sidst i august tager hul på den nye sæson i HTH Ligaen, bliver det igen med hjemmebane både i Gråkjær Arena og Struer Energi Park.

Samarbejdet mellem Struer Energi Park, Struer Håndbold og TTH Holstebro har været så tilfredsstillende for alle parter, at de nu fortsætter parløbet omkring tophåndbold i Struer.

- Vi har haft et stærkt samarbejde med både Struer Energi Park og Struer Håndbold, og sammen afviklede vi i sidste sæson tre gode arrangementer i Struer Energi Park, med tæt på udsolgt til alle tre kampe. Samarbejdet har skabt en tættere relation mellem hinanden, og et svar på, at vi sammen kan skabe gode håndboldoplevelser i Struer for hele familien i det regionale område, siger TTH-direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Også mændene

Der er endnu ikke sat datoer på, præcis hvilke kampe der vil blive spillet i Struer. Aftalen mellem parterne drejere sig ikke kun om de tre ligakampe, men omfatter også et forpligtende partnerskab, hvor TTH skal bistå Struer Håndbold med talentudviklling og trænerudvikling.

- Aftalen er konkretiseret i aftaler om individuel positionstræning, målmandstræning men indeholder også aftaler om fællestræninger, så der kan trænes på tværs og opbygges nye venskaber mellem klubberne, siger Martin Rasborg, formand for Struer Håndbold.

Også TTH Holstebros herrer kan se frem til at spille en kamp i Struer Energi Park. Klubben oplyser i samme pressemeddelelse, at man mandag vil offentliggøre en opvisningskamp mellem TTH Holstebros ligaherrer og en europæisk storklub med både verdensmestre og landsholdsprofiler, der ligeledes bliver spillet i Struer. Den kamp skal spilles søndag den 4. august.

0/0
Annonce
TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Små kommuner dropper parkeringskontrol efter ny regel

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

Livsstil For abonnenter

Forfatter og journalist Lone Theils: Jeg ser verden som et fantastisk sted, der skal opdages

FCM

FCM sælger Kian Hansen til FC Nordsjælland

Holstebro

Politikers søn fik dramatisk start: Rutinetjek endte i akut kejsersnit, elektrochok og tarmoperation

Danmark For abonnenter

Stemmen bag 'Danmarksmester' er død: Karlo Staunskær førte drømmen ud i livet

Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

112

Han er sigtet for at råbe ukvemsord - men politiet ved ikke, hvem han er

Annonce