Annonce
Kultur

Street Food Festival udvider med en dag

- Vores Street Food Festival vil i år ligge i den sidste weekend af Holstebro Festuge som afholdes den 7.-14. juni i hele kommunen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at være med til at skabe en afslutning på festugen, hvor folk kommer ud og nyder fællesskabet, de mange aktiviteter og mangfoldigheden i byen på tværs af interesserer, kulturer og grupper, siger kasserer i Holstebro Events Kenneth Kristensen. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: At der kan være en verden til forskel fra én sommer til en anden, kan folkene bag Street Food Festival i Holstebro skrive under på.

- I 2019 var Holstebro lidt af en test fra Mad & Markeds side, fordi vi i Holstebro Events nærmest tiggede dem om at komme til byen - netop fordi vi troede så meget på konceptet og efterspørgslen i Holstebro. Samme år beviste vi også med byens opbakning - 15.000 besøgende - at Holstebro ville det her koncept, og det medfører nu, at vi kan trække flere og endnu vildere mad-koncepter til byen anden weekend i juni, siger formand for Holstebro Events, Kristian Andersen.

I år er der ingen problemer med at trække festivalen til byen. Den udvides tilmed med en dag, så den strækker sig over fire dage, og får besøg af endnu flere foodtrucks.

Siden sidste år er Kristian Andersen også blevet ansat som festivalschef for Aarhus Mad & Marked, hvor han sidder med ansvaret for Street Food Festivaler.

- Med mere end ti forskellige byer, der har købt konceptet landet over, så har vi også mulighed for at investere mere i det visuelle design, så hele oplevelsen bliver mere unik. Vi er i gang med at skabe en miljø-pakke til rigtig mange penge, som selvfølgelig også skal med til Holstebro, siger han.

Street Food Festival foregår den 11.-14. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce