Annonce
Erhverv

Strand skal give liv i gågaden

En strand i midtbyen er en af flere konkrete ideer, der skal skabe mere liv i gågaden. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Der var flere bud på, hvad der skal til for at skabe mere liv i gågaden i Holstebro.

Holstebro: Strandlivet rykker ind i gågaden i Holstebro.

Det var et af resultaterne af det første møde i jagten på at skabe mere liv i Nørregade, hvor der er i øjeblikket er en del tomme butikker.

Stranden ved Vandkunsten er blot en af fire konkrete idéer, som blev udbyttet af et møde, som Cityvækst holdt med 30 deltagere tirsdag morgen på Det Gamle Rådhus i Holstebro.

- Det hele handler om at skabe nye anledninger til at gå tur i byen og til at få nye og måske uventede oplevelser, når man kommer der. I dag er det ikke nok, at butikkerne har mange varer og god service. Det skal også være en oplevelse at komme i byen, ellers finder vi på noget andet at bruge tiden til, siger Jesper Larsen, der er formand for Cityvækst i Holstebro, i en pressemeddelelse.

I løbet af foråret bliver der etableret en strand midt i Holstebro med aktiviteter for alle aldre. Stranden skal være på torvet lige nord for Vandkunsten i Nørregade.

Cityvækst har udpeget området fra Det Gamle Rådhus og op til Nørreportcentret som et Business Improvement District, BID. Hele ideen med BID er at samle butiksejere, ejendomsejere, lejere, foreninger, skoler og alle andre med interesse i et afgrænset området for at sætte gang i helt konkrete projekter, som man kan mærke effekten af her og nu.

På det første møde var der også en ide fremme om at afvikle en stor påskefrokost for alle gæster i byen påskelørdag.

Desuden blev der talt om byrumsmøbler til torvet foran Det Gamle Rådhus som supplement til den nuværende servering uden for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nu åbner Aldi større butik i Struer

Annonce