Annonce
Sport

Stort og småt fra serierækkerne: Spillet om op- og nedrykninger spidser til

Mens Måbjerg kæmper for at sikre en ny sæson i serie 2 kan Lemvig GF stadigt tillade sig at drømme om oprykning til serie 1. Arkivfoto: Morten Stricker
Sæsonen nærmer sig sin afslutning og dermed begynder det også at spidse til i både toppen og bunden af flere nordvestjyske serierækker.

Nordvestjylland: Onsdag fik Holstebro Boldklubs divisionsreserver en tiltrængt succes-oplevelse i Jyllandsserien, da det på udebane blev til en 5-1 sejr over Skive IK. Magnus Højland, Kasper Hedegaard, Frederik Søvndahl, Per Lauge og Patrick Damkjær nåede at komme på tavlen inden hjemmeholdet 10 minutter før tid reducerede til slutresultatet.

I serie 2 tog Lemvig GF lørdag et stort skridt mod en playoff-kamp om oprykning til serie 1, da det på hjemmebane blev til en 2-1 sejr over de direkte konkurrenter Spjald.

I en anden af lørdagens kampe blev publikum på Lidenlunds anlæg budt på masser af mål, da bundholdet Lidenlund tog imod Herrup BF i serie 3. Gæsterne førte 4-3 ved pausen, men på fire mål i anden halvleg vendte hjemmeholdet kampen på hovedet og vandt 7-4. Kristoffer Aagaard scorede hattrick for Lidenlund, mens resten af målene blev scoret af Jamie Alexander Holm (x2), Kasper Rønn og Magnus Dahl Dambak.

Annonce

I den samme pulje led topholdet et dyrt nederlag på hjemmebane, da Borbjerg GU tabte 2-4 til RLK. I stedet for at lægge afstand til forfølgerne er det nu helt tæt i toppen, hvor både Borbjerg, Team Tangen, RLK og Herrup fortsat har både førstepladsen samt den playoff-givende andenplads indenfor rækkevidde før de sidste spillerunder.

Samtidigt med den kamp tog Struer-Humlum Fodbold et vigtigt point i topkampen mod Nors på udebane i den anden vestjyske serie 3-pulje, da en tidlig 2-0 føring til hjemmeholdet blev forvandlet til 2-2 på mål af Benjamin Akstrup og Jon Jensen. Med pointdelingen ligger de to hold side om side i toppen af rækken med 20 point hver, dog har Struer-holdet både en markant bedre målscorer og en ekstra kamp i baghånden.

Søndag spillede Måbjerg 2-2 i serie 2 mod førerholdet BK Klitten på to mål af Stefan Risum. Dermed ligger holdet fint til i forhold til at sikre sig en ny sæson i serie 2, hvor der dog er hård konkurrence fra Spjald og Mejrup.

Stort og småt fra serierækkerne er en kort gennemgang fra nogle af de seneste højdepunkter i den nordvestjyske seriefodbold. Redaktionen vælger nedslagene ud fra nyhedsværdi og de tilgængelige data på kampene, men der er ikke tale om en minutiøs gennemgang af alle lokale seriehold. Tip til gode historier modtages gerne på sporten@dagbladetholstebro.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce