Annonce
Sport

Stort og småt fra serierækkerne: 4x Cecilie på holdkortet, 3x Cecilie på måltavlen

Genrefoto: Birgitte Carol Heiberg
Der har været mål i støvlerne hos Mejrup GUs Jyllandsseriekvinder den seneste uge - ikke mindst hos alle de spillere, der hedder Cecilie.

Nordvestjylland: Tirsdag åbnede Mejrup GUs Jyllandsseriekvinder fodboldugen med en 6-0 sejr på udebane over Tjørring IF. Mejrup stillede med ikke mindre end fire Cecilier på holdkortet og navnesøstrene skulle da også få sat et vist præg på kampen.

Efter en målløs første halvleg satte Cecilie Jørgensen fut under kampen med scoringerne til 1-0 og 2-0. Dernæst gjorde Cecilie Kruse det til 3-0, inden Cecilie Vej Kristensen gjorde det til 4-0. De to sidste målscorere hed ikke Cecilie, men til det ene af målene var oplæggeren faktisk selvsamme Cecilie Vej Kristensen, der havde gjort det til 4-0.

Fredag aften var der lokalopgør i serie 3 på Lemvig Stadion, hvor Lemvig GF tog imod RLK. Her skulle vi helt frem til overtiden, før gæsternes Christian Karstoft og Mikkel Borup med et mål hver sikrede RLK en 2-0 sejr. I samme pulje fik Lidenlund Boldklub lørdag eftermiddag en ordentligt snitter, da man på hjemmebane tabte 7-0 til Team Tangen.

Annonce

Lørdag var Jyllandsseriekvinderne fra Mejrup igen i ilden med en ny storsejr, denne gang 8-3 over Morsø FC. Denne gang måtte Cecilierne nøjes med at notere sig for to mål, til gengæld brillierede Malene Nielsen med et hattrick i sejren. Holstebro Boldklubs ditto i Jyllandsserien måtte for tredje kamp i træk se sig slået, da divisionsreserverne tabte 3-0 på udebane til Frederikshavn.

I den lokale serie 2-pulje blev der søndag spillet to kampe. Måbjerg vandt 3-2 på udebane over Mejrup i en kamp, hvor Oliver Bach-Andersen lavede to mål, mens John Bisgård-Clausen nettede en enkelt gang. Hjemmeholdets mål blev scoret af Lasse Jensen og Mathias Gjættermann. I puljens anden kamp spillede Lemvig GF hjemme 1-1 mod BK Klitten.

Stort og småt fra serierækkerne er en kort gennemgang fra nogle af de seneste højdepunkter i den nordvestjyske seriefodbold. Redaktionen vælger nedslagene ud fra nyhedsværdi og de tilgængelige data på kampene, men der er ikke tale om en minutiøs gennemgang af alle lokale seriehold. Tip til gode historier modtages gerne på sporten@dagbladetholstebro.dk

Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce