Annonce
Holstebro

Stort gravearbejde i Enghaven: Færre p-pladser mens pladsen bliver fornyet

Kommunen går nu i gang med at udskifte belægningen i den sydøstlige del af Enghaven, og dette arbejde vil vare frem til august.  Ill.: Holstebro Kommune
Næste trin af Enghaven skal nu have ny belægning, og det begrænser antallet af p-pladser. Samtidig skal Vestforsyning forny kloakrør i området.
Annonce

HOLSTEBRO: Lige nu betyder coronasmitte, at der er masser af ledige p-pladser på Enghaven.

Så på den måde er det et velvalgt tidspunkt, når kommunen nu går i gang med en større renovering af den del af p-pladsen, som er øst for pladsen ved Bigbio og til Magnus Kjærs Gade.

Det er et arbejde, som vil beslaglægge adskillige parkeringspladser i området nær Fakta, og et arbejde som blev udsat før jul for ikke at forstyrre julehandelen.

Nu er entreprenøren klar til at gå i jorden i denne uge. P-pladserne kan ikke benyttes, mens arbejdet står på, men i hele perioden er der adgang til alle butikker og til parkering i den nordlige ende af Enghaven  - altså mellem Badeland og Hotel Schaumburg.

Annonce

Kloakrør skal udskiftes

Snart går Vestforsyning i gang med et større gravearbejde med udskiftning af kloakrør i både Magnus Kjærs Gade og på en strækning i Østergade, hvor vejene graves op, så biler i en periode ikke kan komme ind.

I Østergade løber spildevand og regnvand i dag i de samme gamle rør, og det skal adskilles. Desuden skal der nedgraves større rør til regnvand, som kan klare vandmængden fra p-pladsen. Vestforsyning regner med at være færdig i maj, mens kommunen forventer, at parkeringspladserne kan være klar igen i august.

Der skal også plantes nye træer på Enghaven, men det vil først ske til november.

- Under hele forløbet bestræber vi os på at genere trafikanter og handlende mindst muligt. Og vi glæder os til det færdige resultat, som giver forbedrede forhold til alle, siger Jeanette Jørgensen, de er koordinator for anlæg i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce