Annonce
Struer

Stort bankospil i Struer Energi Park

Erik Madsen fra Struer Firmaidræt er her flankeret af Peder Pedersen (tv) og Morten Bach Andersen fra Struer Energi Park. De håber på 300 deltagere i bankospillet fredag den 21. juni Struer Energi Park. Pressebillede
Annonce

Struer: Fredag den 21. juni er der mulighed for at spille banko sammen med mange andre og vinde gode præmier. Her holder Struer Energi Park nemlig et kæmpe bankoshow.

Det sker i samarbejde med Struer Firmaidræt.

- Jeg er glad for, at Erik Madsen og Struer Firmaidræt var med på ideen, da jeg ringede med forslaget. Erik Madsen har stor erfaring med banko, og jeg har kendt Erik Madsen i mange år. Jeg glæder mig rigtig meget til bankoaftenen og håber på stor opbakning. Det vil være fedt, hvis det her kunne vokse sig stort, så vi måske kunne holde sådan en aktivitet flere gange årligt, siger Peder Pedersen, der netop er tiltrådt som centerchef for Struer Energi Park.

- Jeg var med på ideen, da Peder Pedersen ringede til mig. Struer Energi Park vil gerne samarbejde med os, og nu er vi i gang. Jeg er vant til at arrangere banko - vi har bankospil hver uge i Struer Firmaidræt. Jeg glæder mig meget til den her aften, og jeg håber ligesom Peder Pedersen, at der kommer rigtig mange til vores arrangement. Vi håber på 300 bankospillere, og der er plads til 500, siger Erik Madsen.

Der er præmier for over 20.000 kroner.

- Det er ikke kun Struer Energi Park og Struer Firmaidræt, der står for det hele. Vi har fået sponsoreret rigtig mange flotte præmier fra butikker og virksomheder i byen til bankospillet, hvilket vi er glade og taknemmelige over, siger Peder Pedersen.

Bankospillet begynder kl. 19, og dørene åbnes to timer før. Der vil være gratis kaffe aftenen igennem, og der vil være mulighed for at købe franskbrød med ost eller pålæg samt hjemmebagt kage.

Annonce
Annonce
Holstebro

Brændte tegn i togets borde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kaffeladen klar igen efter dyr nedlukning

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

14-årig død efter ulykke

Annonce