Annonce
Erhverv

Store investeringer i Vinderup: Mange nye arbejdspladser på vej

Flex Modul i Vinderup har meget travlt. Coronaen har givet ekstra arbejde, og trenden med bæredygtige materialer er også et plus for Vinderup-virksomheden. Arkivfoto: Morten Stricker
Flex Modul i Vinderup har netop besluttet at investere i en ny produktionslinje, hvilket vil skabe omkring 30 nye arbejdspladser.

Vinderup: Der er netop taget en stor beslutning hos Flex Modul i Vinderup.

Der skal investeres i en ny produktionslinje, så der i fremtiden kan produceres endnu flere materialer og produkter til børnehaver, skoler og lejligheder.

- Vi har meget travlt og har løbende ansat nye medarbejdere for at kunne følge med. Men lige nu har vi meget svært at tage flere ordre ind, siger administrerende direktør Dan Sand Jensen.

Annonce

Han er helt på det rene med, at Vinderup-virksomheden befinder sig i en meget gunstig situation i forhold til mange andre virksomheder, der er ude i en hård kamp mod de brutale påvirkninger af coronapandemien.

- Vi har stort set fyldt ordrebogen for hele 2021. Det er grunden til, at vi allerede er ved at kigge frem mod 2022, hvor den nye produktionslinje vil være integreret, siger Dan Sand Jensen.

Bæredygtig investering

Den store millioninvestering har været på idestadiet i et længere stykke tid. Virksomheden har oplevet ekstra vækst under coronaen, hvor det er meget populært, at købe og investere i ting til boligen. Desuden er der fuld blus på byggeriet.

- Vi forventer, at væksten og fremgangen vil fortsætte, når effekten af coronaen er klinget af. Vi har mange faste kunder og leverancer, og vi får nu mulighed for at tage flere opgaver ind, siger Flex-direktøren.


Mit skøn er, at vi skal ud og ansætte 30 nye medarbejdere i forbindelse med, at vi udvider produktionen.

Dan Sand Jensen


Det er ikke mindst efterspørgsel, når det handler om bæredygtige træprodukter og materialer til lejlighedsbyggerier.

- Det er en trend, der kun vil fortsætte i de kommende år. Tidligere var bæredygtighed ofte noget, der blev talt pænt om. Men nu bliver der handlet. Vi ser det mest på Sjælland, hvor der er flest lejlighedsbyggerier, men det breder sig til resten af landet. Med de målsætninger, der er for klimaet frem mod 2030, ser det meget positivt ud, siger Dan Sand Jensen.

Annonce

Stor udvidelse

Det er planen at udvide med 4000 kvadratmeter til de nye produktionsapparater. Dertil kommer 400 kvadratmeter til kontor og administration.

Hvor mange nye arbejdspladser vil det give?

- Mit skøn er, at vi skal ud og ansætte 30 nye medarbejdere i forbindelse med, at vi udvider produktionen. Vi har allerede ansat omkring 20 nye medarbejdere siden starten af 2020, siger Dan Sand Jensen.

Er der muligt at hente det antal medarbejdere?

- Det er min forventning, at det kan lade sig gøre. Vi har den fordel, at vi kan oplære folk fra andre brancher. Vi har både møbelsnedkere og minkavlere ansat, siger Dan Sand Jensen.

I 2020 lå antallet af medarbejdere på 56, og med de nye ansættelser vil medarbejdertallet være fordoblet på få år.

Regnskabet for 2020 afspejler også den markante fremgang, når det handler om bundlinje og omsætning.

Overskuddet i 2020 blev på 8,4 millioner kroner. Det er en firedobling af resultatet fra 2019, hvor der kom to millioner kroner i kassen.

- Vi er meget godt tilfredse med resultatet for 2020, og 2021 er også begyndt lovende, siger Flex-direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce