Annonce
Vinderup

Stor skuffelse over lukning af Vinderup Avis

Jens Tang, der er formand for Vinderup Handelsforening, er meget trist over, at Vinderup Avis udkommer for sidste gang 18. december. Arkivfoto: Morten Stricker.
Formanden for Vinderup Handelsforening Jens Tang er meget ærgerlig over, at Vinderup Avis lukker. Forklaringen er manglende annonceomsætning.
Annonce

Vinderup: Onsdag den 18. december udkommer ugeavisen Vinderup Avis for sidste gang.

Den nyhed har ramt Vinderup i dag onsdag, og den bliver umiddelbart mødt med alt andet end tilfredshed.

- Det er en rigtig træls julegave. Det er en af dem, som man virkelig ønsker, at det var muligt at bytte, siger formanden for Vinderup Handelsforening, Jens Tang, der mener, at tabet af Vinderup Avis rammer lokalsamfundet hårdt.

- Vinderup Avis betyder meget for byen. Det er med til at få området til at hænge sammen, så det er en meget trist nyhed, siger Jens Tang, der har indkaldt sine kolleger til et møde for at drøfte fremtiden.

- Jeg er meget overrasket over, at den lukker så hurtigt. Det hele er kommet meget pludseligt. Jeg forstår slet ikke, at Vinderup Avis ikke også udkommer i januar, hvor der er udsalg, siger Jens Tang, der er mest bekymret for det nordlige område af Vinderup, hvor Holstebro Onsdag ikke dækker.

- Det nordlige område udgør 20 procent af vores kunder. Dem ved jeg ikke, hvordan vi længere skal få fat i, siger Jens Tang.

Annonce

Manglende annoncer

Chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen fra Dagbladet Holstebro, der er en del af koncernen Jysk Fynske Medier, beklager, at Vinderup Avis ikke længere udkommer.

Men forklaringen er enkel:

- Annonceomsætningen har været faldende, og det gør, at det er meget svært at få en fornuftig forretning. Det er en beklagelig situation, siger chefredaktøren.

Han mener ikke, at interessen for Vinderup forsvinder, selv om Vinderup Avis stopper med at udkomme.

- Det er en meget solid mediedækning i Vinderup. Langt større end mange lignende byer i Danmark. Både Dagbladet Holstebro og Skive Folkeblad dækker dagligt området. Desuden har begge medier en ugeavis, der kommer hver onsdag, siger Søren Egebjerg Pedersen.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce