Annonce
Holstebro

Stor forskel: Håber på åbning inden sommerferien

Fitnessecentrene er blandt de få ting, der skal vente til efter sommerferien med at åbne. Men håbet er, at de kan begynde på denne side af sommerfeiren. Arkivfoto: Morten Stricker
Flex Fitness og Holstebro Svømmeclub ved stadig ikke, hvornår de kan komme i gang igen. Håbet er, at åbningen kan rykkes frem. Det vil gøre en stor positiv forskel at komme i gang i juni, mener de.

Holstebro: I timen før onsdag blev til torsdag, indgik alle Folketingets partier en aftale om en række ting, der må åbne igen før planlagt.

Museer, biografer og forlystelsesparker var på positivlisten, mens fitnesscentre og svømmehaller stadig må vente.

Hos Flex Fitness i Holstebro havde medindehaver Jonfinn Thomassen håbet på, at fitnesscentrene fik lov at åbne alligevel, selv om de først er sat til at kunne åbne til august.

- Jeg håbede til det sidste på, at vi fik lov. Vi er så klar til at begynde igen, men det skulle desværre ikke være i denne omgang. Det er selvfølgelig frustrerende, at vi ikke fik lov til at åbne, siger Jonfinn Thomassen, der har brugt de seneste måneder på at give lokalerne på Gammel Struervej en større overhaling, så de er klar til genstart.

Han har dog ikke opgivet håbet om, at fitnessbranchen også kan få fremrykket åbningen.

- Det ville være fantastisk, hvis vi kunne få lov til at begynde i juni. Vi er klar til at tage de forholdsregler, vi skal. Vores brugere har vist stor forståelse for situationen, men de er selvfølgelig ved at være noget utålmodige. De savner fællesskabet og har lyst til at træne sammen andre igen, siger Flex-ejeren, der er meget spændt på, hvordan hverdagen på et fitnesscenter ser ud efter nedlukningen.

Økonomisk vil det også kunne gøre en stor positiv forskel, hvis startdatoen bliver fremskyndet.

- Vi kan godt klare os, hvis vi først må åbne til august, men vi håber meget på, at det bliver tidligere, siger Jonfinn Thomassen.

Annonce
Holstebro Svømmeclub håber at få gang i aktiviteterne på denne side af sommerferien. Arkivfoto: Michael Bager

Gerne i vandet igen

Svømmehaller og badelande er et andet af de efterhånden få områder, der må vente til starten af august med at komme i gang. Med mindre der sker en fremrykning.

- Vi havde heller ikke regnet med, at vi fik lov i denne omgang, men meldingerne går på, at vi måske kan begynde igen 8. juni med træningen for de forskellige hold i klubben, siger formanden for Holstebro Svømmeclub, Troels Iversen.

Han har mærket medlemmernes utålmodighed og frustration over ikke at kunne komme i vandet i snart tre måneder.

- Det vil betyde rigtig meget, hvis svømmerne kan komme i vandet inden sommerferien, selv om det kun er for et par uger, inden det hele lukker ned i fem uger for at begynde den store ombygning af svømmehallen, siger Troels Iversen.

Han er meget glad for, at de mange medlemmer har udvist stor forståelse i løbet af foråret, selv om de mange motionister ikke har fået meget for kontingentet.

- Det er force majeure. Vi har ingen mulighed for at betale kontingentet tilbage, så ville vi ganske enkelt ikke være her efter sommerferien, siger Troels Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce