Annonce
Vinderup

Stopper som skoleleder

Julie Pi Dilling-Jensen stopper  som skoleleder på Ejsing Friskole, da hun vil tilbage til Sydfyn, hvor hun oprindeligt er fra. Privatfoto
Annonce

Ejsing: Hun har været skoleleder på friskolen i fire år. Men nu er det tid for Julie Pi Dilling-Jensen at søge mod nye udfordringer. Og det får hun på Svindinge Friskole og Børnehus på Fyn, hvor hun efter vinterferien sætter sig tilrette som skoleleder.

- Jeg er oprindeligt fra Sydfyn - har min familie dernede, og jeg vil gerne tilbage dertil, og vil gerne tættere på dem. Så det er egentlig også derfor. Hvis jeg kunne tage Ejsing med, så gjorde jeg det, for jeg har været glad for at være her, siger hun om beslutningen, som blev taget i efteråret.

I bestyrelsen bag Ejsing Friskole lyder det fra formand Rikke Engmark:

- Vi er rigtig kede af, at Julie holder, for vi har jo været rigtig glade for hende. Men vi har jo omvendt også fuld forståelse for, at hun og familien vil tilbage til Fyn - hvor hun kommer fra, siger Rikke Engmark.

Og hvad stillingen som leder på friskolen nu angår:

- Så skal vi lige have lidt ro på systemerne nu. Vi har to lærere, Jens Pedersen og Anja Lykke, der bliver konstitueret som ledere indtil videre, og så må vi vente og se, hvad der skal ske fremover, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Minister: Nej til privat læreruddannelse i Herning, da det vil få alvorlige konsekvenser

Annonce