Annonce
Navne

Stopper i Jyske Bank efter 45 år

Anna-Marie Mølgaard stopper i Jyske Bank efter 45 år - heraf 29 år i afdelingen i Struer. Foto: A. P. Christensen
Bankrådgiver Anna-Marie Mølgaard kunne 1. august fejre, at hun har været en del af Jyske Bank i 45 år. Fredag den 29. februar har hun sidste arbejdsdag i filialen i Struer og stopper dermed på arbejdsmarkedet

STRUER: Anna-Marie Mølgaard startede som 17-årig som elev i Jyske Bank i Kjellerup den 1. august 1974.

- Jeg drømte vist ikke om, at jeg skulle blive i samme koncern i 45 år, da jeg startede i Jyske Bank, men jeg har altid været glad for mit arbejde. Jeg har så også haft muligheder for at være i forskellige afdelinger af banken, så på den måde har arbejdslivet været afvekslende, fortæller Anna-Marie Mølgaard, som i 1974 faktisk havde fået to jobmuligheder.

Udover jobbet i banken var det et job på Silkeborg Kommune.

- I dag er jeg glad for, at jeg valgte Jyske Bank, siger hun med et smil.

Anna-Marie Mølgaard var nogle år i Jyske Bank i Kjellerup. Herefter tog den unge Anna-Marie til Skive afdeling og arbejdede som assistent med privatkunder. I 1980 drog Anna-Marie til storbyen, hvor hun fik job i Jyske Bank i Århus. Det var her, Anna-Maries interesse for erhverv blussede op, og hun fik muligheden for at lære erhvervsdelen, som hun senere i karrieren fik brug for.

Efter sit ophold i Århus fik Anna-Marie job i afdelingen i Nykøbing, hvor hun i fire år arbejdede som privatkunderådgiver. Men interessen fra Århus og erhverv trak, så da der var en ledig stilling i Holstebro erhverv, sprang hun til. Anna-Marie fik sin udnævnelse til fuldmægtig, og efter nogle år valgte hun at tage imod en stilling som souschef i Struer afdeling.

Efter et par år i denne stilling valgte hun at gå på deltid for at passe sine to børn og fortsætte i sit tidligere rådgiverjob indenfor privat og erhverv. Det har hun nu beskæftiget sig med i over 29 år i Struer afdeling. Anna-Marie har undervejs taget diverse bankuddannelser og læst merkonom studiet. I de senere år har hun især arbejdet med Private Banking-kunder i Struer samt i det hele taget inden for området for private kunder.

Anna-Marie Mølgaard mødte sin mand Lars i Jyske Bank.

- Han blev leder af filialen i 1984, og det var grunden til, at vi flyttede til Struer. Da han så søgte nye udfordringer, kom jeg til afdelingen i Struer, forklarer Anna-Marie Mølgaard.

Annonce

Mere tid til familien - og til sig selv

Gemalen Lars har forladt arbejdsmarkedet, og fredag den 29. november går Anna-Marie samme vej.

- På et eller andet tidspunkt skulle det jo være, men det bliver da også vemodigt at skulle sige farvel til kunderne. I starten af mit arbejdsliv handlede jobbet jo meget om tal, mens det over årene mere og mere har drejet sig om at sætte kunden i centrum og på den måde være med til at finde frem til gode løsninger på det økonomiske område. Det har været utroligt spændende, og jeg synes virkelig, at jeg havnede på den rette hylde i Jyske Bank. Ellers var jeg nok heller ikke blevet her så længe, lyder det fra bankrådgiveren.

Udover de tætte relationer til kunderne har det også været vigtigt for Anna-Marie, at sammenholdet og samarbejdet i filialen i Struer har fungeret godt.

- Det er jo en relativ lille filial, og derfor er det nødvendigt, at vi alle kan samarbejde i dagligdagen. Og sådan har det altid været i Jyske Bank i Struer, pointerer Anna-Marie Mølgaard, der nok ikke fremover kan lade være med at kigge inden for på den tidligere arbejdsplads.

- Jeg vil gerne have mere tid til mine børn og børnebørn - men også til mig selv, siger Anna-Marie om årsagen til, at hun har valgt at stoppe på arbejdsmarkedet.

Anna-Marie og Lars, der bor i Bremdal, har en søn og en datter. Jesper er bosat i Oslo i Norge, hvor han arbejder som landinspektør. Camilla bor i Århus og arbejder også i Jyske Bank.

- Vi har to børnebørn i Oslo og tre i Aarhus, og der bliver nu mere tid til at være sammen med familierne, siger Anna-Marie.

Anna-Marie har altid været aktiv i sin fritid, hvor hun gennem årene har deltaget i Ladies Circle i Struer. Hun har ligeledes været med i kajakklubben gennem mange år. Hun er stadig at finde som starter hver tirsdag til det ugentlige pointløb i sæsonen.

- Jeg håber da også, at der bliver mere tid til at ro selv, mens familiebesøgene i Norge i vinterperioden jo altid kan kombineres med en tur på ski - både langrend og alpin. Og måske bliver der også tid til at holde formen lidt bedre ved lige i motionscentret, siger Anna-Marie Mølgaard.

Som nævnt har hun sidste arbejdsdag i Jyske Bank Struer fredag den 29. november, og her er der mulighed for at sige pænt farvel i tidsrummet fra kl. 14 til kl. 16.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Kristian indtog Torvehallerne med storm

Leder For abonnenter

Mellem to onder

Skal man være mest glad for Politiets Efterretningstjeneste, der med en storstilet aktion onsdag anholdte 20 personer, som det mistænker for at have forsøgt at skaffe sprængstoffer og våben til brug for en ikke nærmere defineret terroraktion? Eller skal man være mere bekymret over, at der stadig findes radikale grupperinger, der bor mellem alle os andre - i det her tilfælde islamister - der er klar til at bruge terror som våben? Svaret er nok, at man både skal være glad for PET og bekymret over de radikale grupperinger. PET og Politiet får med rette megen ros for at have stoppet et muligt terrorangreb. Og som operativ chef i PET Flemming Drejer siger: "Vi skal ikke lade os kue af terror. Vi skal leve vores liv normalt". Det er naturligvis rigtigt. Men det er stadig vanskeligt ikke at vågne en anelse mere bekymret op i disse dage. Det er desværre ikke den første sag om støtte til eller forsøg på at begå islamistisk terror, som vi ser her i landet. Bemærkelsesværdigt er det dog, at den har grene ud til adskillige politikredse, og at de radikaliserede miljøer derfor ikke "kun" er et storbyfænomen. Lige så afskyelig terroren er, lige så komplekst er det at bekæmpe den, fordi den begås af fanatikere, der ganske enkelt er uden for pædagogisk rækkevidde. Gerningsmændene ønsker ofte bare at se de vestlige frihedsværdier gå op i en sky af røg fra et bombebælte. Modsvaret bliver ofte fakkeloptog og fællessang, som ingen terrorister eller fanatikere frygter - eller måske endnu værre; flere muligheder for at politiet kan overvåge os alle sammen. Senest er debatten om at brugen af kameraer med ansigtsgenkendelse dukket op, som politiet ønsker blandt andet med baggrund i terrortruslen. Ønsket er sådan set forståeligt. Og hvem vil ikke gerne forhindre terror? Men hver gang vi skærper myndighedernes mulighed for at overvåge ikke bare potentielle terrorister men os alle sammen, får vi også alle indskrænket lidt af vores frihed i forsøget på at bevare den. Terror skal naturligvis bekæmpes. Men midlerne vil altid blive valg mellem to eller flere onder.

Annonce