Annonce
Håndbold

Stopper før tid: Hovedskade har sat en stopper for Damgaard

Andreas Damgaards tid i Tønder blev svær, efter han pådrog en hovedskade, og derfor stopper han i klubben. Foto: Timo Battefeld
Tvis-drengen, og den tidligere Lemvig-spiller, Andreas Damgaard har været nødt til at ophæve sin kontrakt i Tønder før tid. En hovedskade har gjort, at han stopper i klubben allerede til nytår.

Tønder: I jagten på spilletid tog 22-årige Andreas Damgaard inden denne sæson til 1. divisionsklubben TM Tønder, hvor han skrev en to-årig kontrakt.

Parterne har dog været nødsaget til at stoppe samarbejdet før tid, og det skyldes primært en hovedskade, som Andreas Damgaard pådrog sig tilbage i september.

- Efter en fin start i TM Tønder, blev jeg hovedskadet i kampen mod HC Midtjylland den 8. september. Det har jeg døjet med siden, og derfor er det uklart, hvornår jeg igen kan spille. Jeg har været glad for tiden i klubben, og vil gerne takke alle i og omkring klubben, for en god, men kort, tid i den røde TMT-trøje, siger Andreas Damgaard i en pressemeddelelse.

Ærgrelsen er også stor på direktionsgangen i den sønderjyske klub, som i de senere år har været et ligahold, men som har fået en svær start på 1. division med blot otte point efter 12 kampe.

- Vi er naturligvis rigtig ærgerlige over, at Andreas ikke fortsætter i klubben, men det er klart vores holdning, at vi ikke ønsker at stå i vejen for nogle spillere. Vi ved, at Andreas er en talentfuld håndboldspiller, der både på og udenfor banen har en stærk indstilling til håndbolden. Vi er glade for den tid, som Andreas har været i klubben og ønsker ham alt mulig held og lykke fremadrettet, siger direktør Kim Wittenkamp.

Andreas Damgaard har officielt sidste arbejdsdag i TM Tønder 31. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce