Annonce
Håndbold

Stopper før tid: Hovedskade har sat en stopper for Damgaard

Andreas Damgaards tid i Tønder blev svær, efter han pådrog en hovedskade, og derfor stopper han i klubben. Foto: Timo Battefeld
Tvis-drengen, og den tidligere Lemvig-spiller, Andreas Damgaard har været nødt til at ophæve sin kontrakt i Tønder før tid. En hovedskade har gjort, at han stopper i klubben allerede til nytår.
Annonce

Tønder: I jagten på spilletid tog 22-årige Andreas Damgaard inden denne sæson til 1. divisionsklubben TM Tønder, hvor han skrev en to-årig kontrakt.

Parterne har dog været nødsaget til at stoppe samarbejdet før tid, og det skyldes primært en hovedskade, som Andreas Damgaard pådrog sig tilbage i september.

- Efter en fin start i TM Tønder, blev jeg hovedskadet i kampen mod HC Midtjylland den 8. september. Det har jeg døjet med siden, og derfor er det uklart, hvornår jeg igen kan spille. Jeg har været glad for tiden i klubben, og vil gerne takke alle i og omkring klubben, for en god, men kort, tid i den røde TMT-trøje, siger Andreas Damgaard i en pressemeddelelse.

Ærgrelsen er også stor på direktionsgangen i den sønderjyske klub, som i de senere år har været et ligahold, men som har fået en svær start på 1. division med blot otte point efter 12 kampe.

- Vi er naturligvis rigtig ærgerlige over, at Andreas ikke fortsætter i klubben, men det er klart vores holdning, at vi ikke ønsker at stå i vejen for nogle spillere. Vi ved, at Andreas er en talentfuld håndboldspiller, der både på og udenfor banen har en stærk indstilling til håndbolden. Vi er glade for den tid, som Andreas har været i klubben og ønsker ham alt mulig held og lykke fremadrettet, siger direktør Kim Wittenkamp.

Andreas Damgaard har officielt sidste arbejdsdag i TM Tønder 31. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce