Annonce
Mærkedage

Stopper efter 40 år i bankverdenen

Privatrådgiver Flemming Trelborg har sidste arbejdsdag i Sparekassen Thy fredag den 13. marts. Foto: A.P. Christensen
Privatrådgiver Flemming Trelborg har sidste arbejdsdag i Sparekassen Thy i Struer fredag den 13. marts.
Annonce

STRUER: Den 1. marts er det præcis 40 år siden, at Flemming Trelborg begyndte sit arbejdsliv i bankverdenen. Den 7. marts fylder han 61 år, og fredag den 13. marts har privatrådgiveren sidste arbejdsdag i Sparekassen Thy - og så venter en tilværelse fri af arbejdsmarkedet, men stadig fyldt med masser af aktiviteter.

Flemming Trelborg var 27 år i Vestjysk Bank, mens han de seneste 13 år har været privatrådgiver i Sparekassen Thy.

- Der sker store omvæltninger i den finansielle sektor i Danmark i disse år, så jeg synes, at det er et passende tidspunkt at træde tilbage og give plads til nye kræfter, siger Flemming Trelborg, der ikke lægger skjul på, at han har haft et spændende arbejdsliv med mange kontakter til lokale kunder.

- Et godt eksempel på omvæltningerne er de mange krav fra finanstilsynet og de negative renter, siger Flemming Trelborg.

Annonce

Mere tid til Æblegården

Selv om Flemming Trelborg har sidste arbejdsdag fredag den 13. marts, så bliver han i den forstand ikke arbejdsløs, for allerede dagen venter der nye opgaver ved privatboligen på Rubjerghøj et par kilometer syd for Struer i retning mod Holstebro.

- I 2007 plantede vi de første æbletræer i det, der nu hedder Æblegården. Og æbletræerne skal nu beskæres - en opgave, der tager et par uger, fortæller Flemming Trelborg.

På Æblegården er der i dag cirka 1000 træer, og her sælges året rundt frisk æblemost.

- Jeg får nu mere tid til nye aktiviteter i Æblegården, hvor der kommer nye produkter til sortimentet i boden. Selv om det stadig er på hobbyplan, så har jeg altid nydt at have besøg fra nær og fjern - og mange giver da også udtryk for, at de har haft en god oplevelse herude, siger Flemming Trelborg.

Sammen med husturen Karen overtog han for fem år siden Hjerm Kunstgalleri, der også ligger i tilknytning til privatboligen.

- Det er også en spændende ting, som jeg gerne vil bruge mere tid på fremadrettet, ligesom kulturelle oplevelser af forskellig art nu kan prioriteres anderledes, lyder det fra den snart forhenværende bankmand.

Karen og Flemming har tre børn, der bor i henholdsvis Asp, Horsens og Aarhus. Og med fire børnebørn ser Flemming frem til endnu flere stunder sammen med familien.

I mange år var han desuden involveret i frivilligt arbejde - blandt andet som formand for lokalafdelingen af Kræftens Bekæmpelse i Struer.

- Jeg får nu også tid til igen at påtage mig frivilligt arbejde, hvis jeg kan bruges til det. Både Karen og jeg synes, at det er rigtig fedt at være en del af flere fællesskaber, siger Flemming Trelborg, der ser frem til en uformel sidste arbejds-eftermiddag sammen med kunder, kolleger, venner og bekendte fredag den 13. marts i Sparekassen Thy i Struer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce