Annonce
Lemvig-Thyborøn

Stolpe ud og 'snydt' i Thisted: Den afslutning kommer til at holde mig vågen i nat

Pelle Schilling kunne sagtens se sig selv i øjnene efter onsdagens kamp, men den sidste afslutning ærgrede ham. Foto: Johan Gadegaard
Lemvig-Thyborøn tabte et tæt opgør på udebane mod Mors-Thy. Marginalerne var ikke med holdet til sidst, og det var dommerne, ifølge træner Anders Thomsen, i den grad heller ikke.
Annonce

Thisted: Det var på mange måder et godt billede på kampen. Da der manglede 37 sekunder af onsdagens kamp havde Pelle Schilling muligheden for at udligne fra fløjen.

Fløjspilleren, som spillede en rigtig god kamp, misbrugte dog chancen. Han tog den helt rigtige beslutning, men den bløde afslutning ramte indersiden af stolpen og hoppede ud.

De berømte marginaler manglede for Lemvig-Thyborøn.

- Den kommer nok til at holde mig vågen i nat, konstaterede Pelle Schilling efterfølgende.

Skuffelsen lyste ud af fløjspilleren som kunne notere sig for seks mål på syv forsøg. Den fine statistik var dog svær at finde glæde i umiddelbart efter opgøret.

- Vi har været skuffet en del gange i den her sæson, men den her gør ondt. For mig er det her den største skuffelse, for vi havde virkelig muligheden for point, siger Pelle Schilling.

Kampen i tal

Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 29-27 (14-14)

Primo Tours Ligaen, herrer

Stillinger undervejs: 1-0, 5-3, 5-6, 8-8, 11-11, 14-14, 19-17, 19-20, 22-22, 25-23, 26-25, 29-27.

Mål, MTH: Jonas Gade 6, Frederik Tilsted 5, Erik Toft 5, Lasse Pedersen 3, Jacob Hessellund 3, Jens Dolberg 2, Emil Bergholt 2, Mads Hoxer 2, Allan Toft 1.

Mål, LTH: Pelle Schilling 6, Mads Thymann 4, Mark Nikolajsen 3, Jacob Østergaard 3, Jonas Langerhuus 2, Nicolaj Spanggaard 2, Rasmus Porup 2, Jesper Kokholm 1, Christian Holm 1, Nicolai Pugholm 1, Mathias Porsholdt 1.

Udvisninger: MTH 3, LTH 7.

Diskvalfikation: Marcus Dahlin (Direkte rødt kort efter 20 minutter).

Tilskuere: 1224 i Thyhallen.

Annonce

Snydt

Skuffelsen blev ikke mindre af, at der også gik nogle kendelser imod Lemvig-Thyborøn i slutfasen.

En udvisning til Jesper Kokholm, som han fik fordi han, ifølge dommerparret, kastede rundt med en stregspiller, som er 30-40 kilo tungere end ham selv. Langerhuus fik også en udvisning, som i bedste fald var tvivlsom.

- Vi føler os snydt. Det er som om, at dommerne leder efter måder at sætte sig selv i fokus. Det er simpelthen hjælpeløst så dårligt, som der bliver dømt, da det skal afgøres, siger Anders Thomsen, som ærgrer sig over, at Lemvig-Thyborøn ikke selv fik lov at afgøre kampen.

Træneren var så oprørt over dommerpræstationen, at han havde svært ved at snakke om andet, fordi den ifølge ham fyldte så meget i opgøret.

- Det var en pissegod håndboldkamp, som bølgede frem og tilbage, og så er det bare hjælpeløst, at dem der skal lede den, laver sådan nogle fejl. Vi får ikke lov til at få udbytte af vores gode præstation, lød det fra en tydeligt frustreret cheftræner.

Annonce

Trives på fløjen

At det var en god håndboldkamp fra et tilskuerperspektiv er svært at være uenig i.

Onsdagens opgør havde simpelthen det hele. Det var en kamp fyldt med taktiske skaktræk, finurlige mål, god tænding og endda et direkte rødt kort. Det faldt efter 20 minutter, da Marcus Dahlin tacklede en svævende Christian Holm med to strakte arme.

- Der var en helt fantastisk stemning, og vi kan nok også sætte pris på vores præstation om nogle dage. Lige nu er det bare forfærdeligt, at vi ikke vinder, siger Pelle Schilling, som sammen med resten af holdet blev båret frem af en stor flok LTH-fans.

Fansene skabte en fantastisk larm nede i det ene hjørne.

Fløjspilleren selv leverede sin velsagtens bedste kamp i LTH-trøjen og viste stor træfsikkerhed fra både straffekastlinjen og fra fløjen. Han begyndte ellers sin LTH-tid som bagspiller, men er vendt tilbage til sin naturlige position som fløj.

- Det har været lidt lettere at komme ud på fløjen. Når man er ny på et hold, er der meget at forholde sig til som bagspiller med systemer og så videre, og man kan lettere koncentrere sig om sit eget spil på fløjen, siger Pelle Schilling.

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn er på lørdag, hvor holdet formentlig skal op på den store klinge for at få point. Her kommer Skjern nemlig på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce