Holstebro

Stings egne folk må tage hjem efter koncert - kunne ikke få hotelseng

- Det er et kæmpe problem. Jeg må flere gange om året sige nej til store møder og konferencer. Kunden er med et stykke hen i processen, men når vi så ikke kan garantere hotelkapacitet nok i byen, men vi skal ud i periferien, så vælger de Holstebro fra, siger Anders Jørgensen, direktør for Musikteatret Holstebro. Genrefoto
- Det er et kæmpe problem, at Holstebro ikke har overnatningskapacitet til store arrangementer, siger musikteaterdirektør Anders Jørgensen.

Holstebro: Der er ikke hotelkapacitet nok i Holstebro.

Kritikken rejses af musikteaterdirektør Anders Jørgensen.

- Det er et kæmpe problem. Stings management-team kan ikke engang få hotel i byen, men må tage hjem til København samme aften, siger Anders Jørgensen.

Byens hotelejere mener imidlertid, at overnatningskapaciteten er præcist, som den skal være. Hvis der kommer 7000 mennesker til byen for at høre Sting, så ville det være mærkeligt andet, end der ikke er helt hotelsenge nok.

- Vi mangler værelser, når der sker noget i byen, og det render sammen med vores egne bryllupsarrangementer, men vi kan jo ikke sætte værelserne på lager, når der ikke sker noget i byen, siger Gubber Kristensen, direktør på Hotel Schaumburg.

Men dét er, set fra musikteaterdirektørens stol - diskussionen om hønen og ægget. Den utilstrækkelige kapacitet koster Holstebro omsætning, mener musikteaterdirektøren.

- Jeg må flere gange om året sige nej til store møder og konferencer. Kunden er med et stykke hen i processen, men når vi så ikke kan garantere hotelkapacitet nok i byen, men vi skal ud i periferien, så vælger de Holstebro fra. For når man holder en konference, vil man gerne også bo relativt tæt sammen, så man kan mødes og hygge i baren om aftenen. Men også når vi har store musicaler, senest Terkel - havde vi 250 overnatninger og nærmest booket hele Hotel Royal, og det var bare til "castet" (skuespillere m.fl.), siger Anders Jørgensen.

0/0
Annonce
Livsstil For abonnenter

Forfatter og journalist Lone Theils: Jeg ser verden som et fantastisk sted, der skal opdages

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Små kommuner dropper parkeringskontrol efter ny regel

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

112

Han er sigtet for at råbe ukvemsord - men politiet ved ikke, hvem han er

FCM

FCM sælger Kian Hansen til FC Nordsjælland

Holstebro

Politikers søn fik dramatisk start: Rutinetjek endte i akut kejsersnit, elektrochok og tarmoperation

Danmark For abonnenter

Stemmen bag 'Danmarksmester' er død: Karlo Staunskær førte drømmen ud i livet

Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Kultur

Venø Festival har udsolgt af frivilligbilletter: - Vi har fået enormt meget opbakning

Annonce