Annonce
Holstebro

Stiller gratis lejebiler til rådighed for sundhedspersonalet

Biludlejningsvirksomheden Oscar Biludlejning, med afdelinger i Struer og Holstebro, stiller nu gratis lejebiler til gratis rådighed for sundhedspersonalet. Arkivfoto: Thomas Vilhelm
Nu får områdets sundhedspersonale mulighed for at låne en gratis lejebil i coronatiden.

Holstebro/Struer: Langt størstedelen af Oscar Biludlejnings godt 40 lejebiler i Holstebro og Struer holder stille i denne coronaperiode. Tendensen er gældende i hele Danmark, så nu stilles 14 af dem gratis til rådighed for sundhedspersonale.

- Det gælder alle inden for sundhedsfaget, der er fyldt 25 år - i en hvilken som helst rolle. Vi gør det fordi vi ser en lavere efterspørgsel i den her tid, og da vi så har mange biler til at stå, vil vi gerne vende det til noget positivt og gøre noget for dem, der gør en ekstra indsats i samfundet, siger Mehmet Günes, udviklingschef i virksomheden, der på landsplan stiller 300 personbiler til rådighed.

Men er det her ikke bare en måde at gøre reklame på? At få gjort lidt reklame hos en ny målgruppe?

- Det er er ikke tanken. Og sådan skal det ikke fremstå. Vi så bare muligheden for, når den offentlige transport ikke kører, som den plejer, så vil vi gerne bidrage til at lægen eller sygeplejersken, som har lange dage, kan bruge en time mere med familien, siger Mehmet Günes, der understreger at tilbuddet gælder alle i sundhedssektoren - lige fra rengøringsassisterne til lægerne.

Selve biludlejningen, der skal anmodes om gennem en særlig formular på nettet, er gratis, og gælder indtil videre til 8. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Når rådhuset genåbner: Vil du ind - skal du bestille en tid

Annonce