Annonce
Kultur

Steffen Brandt fristede med guidet rundtur i Tvis

Steffen Brandt og tv-2 skuffede næppe nogle af de mange gæster, der torsdag aften var til stede i Musikteatret Holstebro. Arkivfoto: Axel Schütt

Tv-2 leverede torsdag aften et brag af en koncert i Musikteatret Holstebro.

Annonce

Holstebro: Kan man vinde noget sådan en aften?

Det var et af de store spørgsmål, Steffen Brandt stillede, da han og tv-2 torsdag spillede for fuldt hus i Musikteatret Holstebro.

Svaret var ja.

Den 65-årige frontfigur forklarede, at tredjepræmien var et kort over Herning, mens andenpræmien bestod af en tynd bog om italienske krigshelte. Og førstepræmien? En guidet rundtur i Tvis by night:

- Der er afsat fem minutter, men vi vil så gerne, at du bliver lidt længere, lød det fra en veloplagt Steffen Brandt, der med denne lille startmanøvre straks fik grebet om sit forventningsfulde publikum.

Og der var præmier til alle, for tv-2 leverede i høj grad varen - i første omgang serveret i et afdæmpet og primært akustisk univers, hvor de lidt mere stille sange fik en nænsom og klædelig behandling.

Annonce

Smukke Line Jørgensen

Herre-orkestret har gennem de seneste år nydt godt af sangerinde Anne Hjorts fine stemme rundt om på scenerne, og også i aftes dannede hun et perfekt makkerpar med Steffen Brandt.

Som nu på "Randers station", der i høj grad blev båret af Anne Hjorts vokale arbejde.

Og "Line Jørgensen, Voldum" har vel sjældent lydt bedre. Guitarist Hans-Erik Lerchenfeld - født og opvokset i Holstebro - ramte den blå tone så smukt og så afdæmpet, at man for en stund glemte tid og sted.

På den anden side af pausen blev der sat lidt mere strøm til instrumenterne, og folket fik en fest, der naturligvis blev rundet af med tv-2's signatursang, "Bag duggede ruder."

Dér stod vi så og sang og klappede og lod Steffen Brandts udlovede præmier flyve frit ud i natten. Men hvem gider også have et kort over Herning?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Annonce