Annonce
Holstebro

Standup-show tæt på udsolgt

Victor Lander kendes både fra sit one man show fra 2019 “Viktor flygter" og fra TV programmet Stormester. Han kan lørdag 1. august opleves i Lystanlægget. Foto: Axel Schütt, Ritzau Scanpix
Tirsdag er der kun 50 billetter tilbage til Summer Comedy i Lystanlægget
Annonce

Holstebro: Vil man have sig et godt grin i Lystanlægget lørdag 1. august, så er det med at få købt en billet. Tirsdag er der kun 50 billetter til salg til standup-showet med Jonas Mogensen, Kasper Gross og Victor Lander.

- Vi er sikker på, at vi for første gang må melde helt udsolgt, smiler Kristian Andersen fra Holstebro Events.

En væsentlig baggrund er, at der på grund af corona-restriktioner højst må sælges 480 billetter. Holstebro events nåede sidste år op på at sælge 700 billetter til et af sine shows. Men Kristian Andersen er rigtig godt tilfreds med opbakningen.

Annonce

Femte år i træk

- Det er femte år, vi arrangerer udendørs standup, fordi vi har ønsket at skabe mere aktivitet i byen. Det er vores grundlæggende mission. Og det er i den grad lykkedes, siger han.

Han mærker, at der er opbygget en grundstamme af standup-interesserede.

- Jeg tror, at mindst 60 procent af gæsterne er gengangere, siger Kristian Andersen.

På friluftsscenen kommer først Jonas Mogensen og Kasper Gross, som er kendt som brødrene Allan og Martin fra den danske satire serie Minkavlerne. Og forfatterne bag den succesfulde serie.


Det er femte år, vi arrangerer udendørs standup, fordi vi ønsker at skabe mere aktivitet i byen.

Kristian Andersen, standup-arrangør


De følges op af Victor Lander, som kendes både fra sit one man show fra 2019 “Viktor flygter" og fra TV programmet Stormester, hvor han sammen med andre kendte bliver stillet opgaver, som skal løses på kreativt tænkende måder.

Annonce

Travl weekend

Den følgende lørdag, 8. august, præsenterer Holstebro Events Heino Hansen, Mahamad Habane og Phillip Devantier. Her er foreløbigt solgt omkring 200 billetter.

Standupkomiker Kasper Gross Nielsen optræder i Lystanlægget sammen med sin kollega Jonas Mogensen. Arkivfoto: Kim Haugaard, Ritzau Scanpix

- Billetsalget er kommet sent i gang, men vi satser på at sælge mange af billetterne i forbindelse med showet 1. august, siger Kristian Andersen.

Anden weekend i august er der ud over standup-showet koncert med Hjalmer i Lystanlægget og tre open air-koncerter ved Musikteatret med Claus Hempler, Barbera Moleko, Mads Langer og Tim Christensen.

Kristian Andersen indrømmer, at det er et højt aktivitetsniveau. Men at ikke mindst deltagerbegrænsningen betyder, at der bliver god opbakning til alle arrangementerne.

- Selvfølgelig kan det lade sig gøre, og det er bare fedt, at der igen sker noget i byen. Det ved jeg, at mange har længtes efter, siger arrangøren.

Annonce
Annonce
Holstebro

Flere kvinder springer rekrut

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Holstebro

Plastic-affald blev selvantændt

Annonce