Erhverv

Standarden er væsentligt under middel: Billigt hus blev solgt hurtigt

Selv om huset kun havde været til salg siden midten af februar, er det billigste hus i Lemvig Kommune allerede blevet solgt. Foto: Jesper Lundsgaard
En køber slog hurtigt til, da det billigste hus i Lemvig Kommune blev udbudt til salg

Bækmarksbro: Efter at have været udbudt til salg siden midten af februar er det billigste hus i Lemvig Kommune nu blevet solgt.

Huset ligger på Brogade i Bækmarksbro, og det kunne erhverves for en udbudspris på 125.000 kroner.

- Ejendommen er blevet solgt på 21 dage, og den er solgt til udbudsprisen, siger Susanne Pallestoft, der er ejendomsmægler hos Nybolig i Lemvig, der har stået for salget af ejendommen.

Det var Lemvig Kommune, der ejede huset, der er solgt til overtagelse 1. april. Kommunen ønsker dog ikke at fortælle, om det er lokale eller udefrakommende, der har købt huset.

I salgsannoncen blev der ikke lagt skjul på, at boligen, der er på 119 kvadratmeter og som var opført i 1926, kunne trænge til en kærlig hånd.

- Ejendommens stand er væsentlig under middel og der skal påregnes en ret stor istandsættelse. Alternativt vil en mulighed være at nedrive eksisterende bygning og opføre ny, stod der i boligannoncen om huset, der oprindeligt har fungeret som lærerbolig for den nærliggende Tangsø Skole. Lemvig Kommune har dog lejet huset ud gennem en lang årrække.

Efter salget af boligen i Bækmarksbro er det ifølge www.boligsiden.dk nu et hus i Fjaltring, der er det billigste i kommunen. Her er en ejendom på 98 kvadratmeter udbudt til 175.000 kroner.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ausumgaard omlægger til økologisk planteavl

Erhverv

Åbner kontor i Struer: Dorte vil hjælpe små og mellemstore virksomheder

Erhverv

Købmanden holdt rejsegilde: Sammen er de stærke i Asp

Erhverv For abonnenter

4 gode tips, hvis man ønsker at tabe sig

Erhverv For abonnenter

Godt for svinebønder - skidt for forbrugerne: Syge grise i Kina udløser eksplosive prishop

Prisen på svinefars til frikadeller og nakkekoteletter til grillen har taget et ordentligt spring opad i de seneste uger, og forklaringen skal findes i Kina. Sådan lyder det samstemmende fra de to største dagligvarekæder Coop og Salling Group. Hos Coop melder informationsdirektør Jens Juul Nielsen om prisstigninger på svinekød på 10 procent. I Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, melder pressechef Kasper Reggelsen ligeledes om højere priser på produkter, der indeholder svinekød. Kina, som er verdens største producent og forbruger af svinekød, er lammet af den alvorlige afrikanske svinepest, der vurderes at have ramt næsten en tredjedel af den kinesiske produktion. - Det er på en trist baggrund, men det er en stor fordel for de danske svineproducenter, der har set en meget kraftig stigning i noteringen på svinekød, siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Seges, landbrugets videnshus i Aarhus. Efter katastrofalt lave priser i 2018, der kastede mange svineproducenter ud i konkurs, er prisen steget voldsomt siden nytår. Ved indgangen til 2019 fik en landmand 8,30 kroner pr. kilo gris, der blev leveret til slagterikoncernen Danish Crown. I denne uge lå prisen på 10,80 kroner, og mandag stiger den yderligere til 11,10 kroner pr. kilo. Det er en stigning på 34 procent siden nytår. - Vi skal tilbage til 2001 for at se en tilsvarende kraftig stigning, så det er helt ekstraordinært. Vi forventer også, at priserne vil forblive på et højt niveau og måske endda stige yderligere, inden man får styr på det i Kina, siger Klaus Kaiser.

Erhverv

Torvehallen er solgt - nu skal bygningen gøres klar til nyt liv

Erhverv

Forpagteren forlod stedet: Biograf-restaurant midlertidigt lukket

Erhverv

Lokal bank leverer historisk kvartalsregnskab

Annonce