Annonce
Erhverv

Stak hovedet ind i 'Løvens Hule' og forsvandt igen med det samme

Søren Nørgård til venstre havde egentlig sat håndboldskoene på hylden, men skader gjorde, at han i denne sæson igen trak Lemvig-Thyborøn-trøjen over hovedet. Ved siden af ligahåndbolden er han CEO i Odendo. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Spottede du en, du måske har set før i torsdagens afsnit af Løvens Hule på DR? Holstebro-virksomheden Odendo fik få sekunder på skærmen.

Holstebro: Den opmærksomme tv-seer nåede måske lige at spotte, at der var et lokalt ansigt forbi investorerne i DR’s Løvens Hule torsdag aften.

Men det var kun i ganske kort tid. Søren Nørgård nåede lige at fortælle, at han har været professionel håndboldspiller i de sidste 12 år, og så blev der klippet væk.

Han kastede sig for løverne i håb om at få en investering med til Holstebro-virksomheden Odendo, hvor han er CEO.

Præcist, hvad der blev sagt, og hvordan deltagelsen i tv-programmet gik, forbliver en hemmelighed. Men Søren Nørgård kan dog afsløre, at der blandt løverne var interesse for virksomheden, men at han gik derfra uden penge.

- Vi har skrevet under på en aftale om, at det, der ikke vises i tv, må vi ikke fortælle for meget om, så vi må hellere lade vær med at gå i detaljer. Men jeg kan da sige så meget, at der kom et bud, som vi dog ikke helt syntes, var godt nok, siger Søren Nørgård.

Løvens Hule går ud på, at iværksættere og etablerede virksomheder stiller sig op foran fem investorer i håb om, at de ser et lys i virksomheden og derfor ønsker at købe sig ind i projektet. Der er altså både mulighed for at få en pose penge og ekspertise med fra hulen.

Derudover er der mulighed for god reklame på landsdækkende tv.

- Det var også en af grundene til, at vi tog derind. Vi ville gerne skabe noget opmærksomhed om vores virksomhed og vores koncept, men det blev det jo ikke rigtigt til, når vi var på i så kort tid, siger Søren Nørgård.

Annonce

Auktion for gode formål

Odendo er en auktionsplatform, hvor der kan bydes på produkter og design, samtidig med at man støtter et godt formål. Virksomheder sætter produkter til salg og kan så donere hele eller dele af overskuddet til gode formål.

Det var Søren Nørgård, der startede virksomheden i 2013 med sin fætter, og siden er auktionsplatformen nået op på mere end 150.000 brugere.

Der er i alt blevet samlet mere end 26 millioner kroner ind til gode formål igennem auktionsplatformen, siden den startede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Dantrafo kom godt ud af 2020

Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce